Nieuwe exportleider Himolla

Woensdag 24 maart 2021

Markus Lutz is de nieuwe international sales director bij Himolla. De meubelfabrikant is er zeker van dat Lutz hun groeistrategie in de export zal ontwikkelen en succesvol zal uitvoeren.
Nieuwe exportleider Himolla

Markus Lutz neemt de functie over van Eric Thomas, die Himolla op eigen verzoek op 1 maart verliet. Tot zijn promotie werkte Lutz al zeven jaar bij de Duitse fabrikant. Hij was als exportmanager met veel succes verantwoordelijk voor de divisie Azië en Overzee.

 

Lutz heeft volgens de meubelfabrikant uit Taufkirchen/Vils uitgebreide ervaring met het internationale zakendoen en is goed in het omgaan met veeleisende klanten.Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, bank, fauteuil, zitmeubel, stoel, personalia, #himolla, #exportleiter, #internationalsalesdirector, #salesdirector, #markuslutz, #promotie, #interieur, #meubilair

Gerelateerd nieuws
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden