Nieuwe director voor Carpetright

Dinsdag 30 november 2021

Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
Nieuwe director voor Carpetright

Gideon Tienkamp gaat per 1 januari 2022 aan de slag als managing director van Carpetright Europe. Tienkamp was sinds 2018 managing director voor Flying Tiger Benelux. Carpetright Europe bestaat momenteel uit 112 winkels in Nederland en België, een thuisadvies-kanaal en een webshop.

 

Vóór Flying Tiger vervulde Tienkamp diverse functies bij Pandora (o.a. vice president Benelux), Apple, Perry Sport en Kijkshop.

 

'Na drie jaar de Benelux-organisatie voor Flying Tiger te hebben geprofessionaliseerd en het netwerk te hebben versterkt in een periode met Covid-19, ben ik trots op wat we met Flying Tiger hebben bereikt,' licht Tienkamp de stap toe.

 

Naar eigen zeggen biedt Carpetright hem de gelegenheid om zijn kennis en ervaring mee te nemen naar een organisatie met onder meer een hoge merkbekendheid en een groeiende webshop. Tienkamp: 'Samen met het managementteam zal ik me richten op de groei in Europa en de optimalisatie van de volledige customer journey binnen een omnichannelomgeving.'

 

Tienkamp neemt bij Carpetright het stokje over van Nick Worthington, die zeven jaar verantwoordelijk was voor de Nederlandse en Belgische activiteiten van Carpetright. Wie Tienkamp bij Flying Tiger opvolgt, is nog niet bekend.Links

www.carpetright.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, wandpaneel, wand, woningtextiel, raamdecoratie, gordijn, jaloezie, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, directeur, europa, personalia, adviesaanhuis, webshop, #carpetland, #carpetright, #flyingtiger, #gideontienkamp

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden