Nieuwe directeur Interluebke

Woensdag 06 september 2023

Dr. Frank Oehmke wordt de nieuwe directeur van Interlübke. Hij is al jarenlang managing partner bij Domovari, het bedrijf dat de fabrikant in 2022 overnam.
Nieuwe directeur Interluebke

De verlatend directeur Sebastian Freund leidde Interlübke sinds twee jaar. Hij kreeg van de familie Schramm, de voormalige eigenaren, specifiek de opdracht om de overname door de nieuwe eigenaren voor te bereiden en te organiseren. Na de succesvolle afronding van deze fase zal hij nu een functie in de bedrijfsleiding bij Schramm op zich nemen.

 

Nieuwe directeur Frank Oehmke heeft sinds de overname in augustus 2022 samen met Sebastian Freund actief de modernisering van het bedrijf gepromoot. Hij neemt nu de leiding van het bedrijf over en zal ook Domovari leiden.Links

www.interluebke.de
www. domovari.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, kast, meubilair, verkoop, verkocht, fusie, acquisitie, overgenomen, overname, personalia, interlubke, interlübke, interluebke, schramm, domovari, #domovari, #interluebke, #interlubke

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden