Nieuwe Ceo voor Jysk

Vrijdag 01 september 2023

Rami Jensen is vandaag begonnen als de nieuwe President en Ceo van Jysk. Hij is de opvolger van Jan B°gh, die meer dan 20 jaar leiding gaf aan de internationale retailketen.
Nieuwe Ceo voor Jysk

Rami Jensen trad een jaar geleden officieel in dienst bij Jysk als deputy president en ceo. Vandaag neemt hij de functie van president en ceo van JYSK over met de algehele verantwoordelijkheid voor meer dan 3.300 winkels in 48 landen en meer dan 30.000 werknemers.

 

Het afgelopen jaar heeft hij nauw samengewerkt met Jan Bøgh om te zorgen voor een soepele overdracht. Rami Jensen is pas de derde president en ceo in de 44-jarige geschiedenis van het bedrijf.

 

'Ik kijk er erg naar uit om volledig in de rol van president en ceo van Jysk te stappen. Jysk is een bedrijf dat voortdurend recordresultaten en groei heeft neergezet sinds het bedrijf in 1979 werd opgericht door Lars Larsen en later met Jan Bøgh als president en ceo. Het is een hele opgave om te proberen dit te evenaren, maar ik ben er zeker van dat we in staat zullen zijn om te blijven groeien en het bedrijf te ontwikkelen, als we trouw blijven aan de kernwaarden van Jysk,' zegt Rami Jensen.

 

'We zijn erg blij Rami te mogen verwelkomen als de nieuwe president en ceo van Jysk. Hij heeft al een indrukwekkende carrière bij Jysk achter de rug. Ik ben er zeker van dat Rami het bedrijf als een echte vakman zal blijven leiden,' zegt Jacob Brunsborg, voorzitter van Lars Larsen Group.

 

Rami Jensen heeft het grootste deel van zijn carrière bij Jysk doorgebracht. Hij kwam als 20-jarige naar Jysk, toen hij in 1994 leerling werd in de winkel in het Deense Esbjerg. Hij baande zich een weg omhoog door het bedrijf om uiteindelijk deel uit te maken van het executive management team als executive vice president Business & Retail Development. In 2018 verliet hij Jysk tijdelijk om ceo te worden van Ilva, ook een retailbedrijf van Lars Larsen Group, voordat hij in 2022 terugkeerde naar Jysk.

 

'Jysk heeft mij voortdurend de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen en mijn carrière binnen het bedrijf te laten groeien. Ik ben enthousiast over wat ons te wachten staat en hoe wij als team bij Jysk samen geweldige resultaten zullen boeken voor het bedrijf en onze klanten,' zegt Rami Jensen.

 

Naast Rami Jensen verwelkomt Jysk ook Signe Lind Jacobsen (Finance), Martin Amstrup Bang (Purchasing) en Carsten Weinkouff (Retail Development, Customer Service & B2B) in het executive management team, dat verder bestaat uit Mikael Nielsen (Retail), Jan Verhoek (HR), Ole Thomsen (Logistics) en Jørgen Lund (Sales, Marketing & E-commerce).

 

Jan Bøgh, die in 2000 werd benoemd tot ceo en president van Jysk, staat voortaan aan het hoofd van Lars Larsen Group Retail. Samen met Jan Bøgh maken ook voormalig executive vice presidents Niels Veien, Henrik Naundrup en Peter Andsager en chief business development officer Jacob Krogh Andersen van Jysk deze overstap.

 

Lars Larsen Group Retail is onderdeel van het familiebedrijf Lars Lars Group en behelst naast Jysk ook Bolia, Ilva, Third.space, Seng Sengetid en Sofacompany.Links

www.jysk.nl
www.bolia.com
www.larslarsengroup.com

Tags

nieuws, interieur, winkelketen, winkels, retail, ceo, president, management, directie, textiel, meubelen, matrassen, slaapcomfort, kussens, carriere, internationaal, deens, landen, inkoop, verkoop. hr. #jysk, #ilva, #bolia, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŰle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden