Nieuwe ceo voor Belysse

Vrijdag 01 maart 2024

James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
Nieuwe ceo voor Belysse

Belysse (voorheen Balta) kondigt aan dat James NeuIing (vertegenwoordiger van Eqidna bv, foto), managing director voor Europa sinds oktober 2022, met ingang van 1 maart 2024 is benoemd tot ceo van de Belysse Group als opvolger van Cyrille Ragoucy. Neuling zal zijn functie als managing director Europe gelijktijdig blijven uitoefenen. Ragoucy zal de organisatie blijven ondersteunen in zijn rol als lid en voorzitter van de Raad van Bestuur van Belysse Group en als adviseur van het management.

 

De Raad van Bestuur verklaarde: 'Na een jaar toewijding binnen onze organisatie heeft James zijn leiderschapskwaliteiten en zijn diepgaande kennis van de waarden en doelstellingen van Belysse aangetoond. Zijn internationale achtergrond en zijn sterkte in verkoop en marketing zullen Belysse helpen om haar activiteiten verder te ontwikkelen. James zal zich blijven richten op winstgevendheid, duurzaamheid, groei door innovatie, productie-optimalisatie en meer flexibele digitale oplossingen.

 

De Raad van Bestuur vertrouwt erop dat James samen met het executive team, Jay Brown (president US) en Andy Rogiest (Group cfo), Belysse naar een volgend stadium zal leiden. Dankzij Cyrille's voortdurende steun en begeleiding als voorzitter van de Raad van Bestuur kan de organisatie blijven beroep doen op zijn ruime ervaring.

 

De Raad van Bestuur bedankt Cyrille Ragoucy voor zijn leiderschap gedurende de afgelopen vijf jaar, waarin hij Balta en vervolgens Belysse door verschillende uitdagende omstandigheden heeft geloodst waar het bedrijf sterker en veerkrachtiger is uitgekomen.'

 

Belysse produceert duurzame textiele vloerbedekkingen voor commerciële en residentiële toepassingen en commercialiseert zijn producten voor 90% op Noord-Amerika en Europa onder de premiummerken Bentley (VS), Modulyss, Arc Edition en ITC (Europa).Links

www.belysse.com
www.modulyss.com
www.arcedition.com
www.itc-carpets.com

Tags

nieuws, vloeren, interieur, raadvanbestuur, directie, ceo, wissel, organisatie, holding, leiderschap, kennis, waarden, doelstellingen, cfo, markt, tapijt, vloerkleden, karpetten, tapijttegels, tegels, personalia, #belysse, #itccarpets, #modulyss, #arcedition

Gerelateerd nieuws
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden