Nieuwe ceo bij Vivonio

Vrijdag 28 april 2023

De Vivonio Furniture Group krijgt per 1 mei een nieuwe algemeen directeur. Op eigen verzoek draagt de huidige topman Elmar Duffner het stokje over aan zijn opvolger.
Nieuwe ceo bij Vivonio

Elmar Duffner - die in 2020 voor de tweede keer voorzitter van de Duitse bond van meubelfabrikanten VDM werd - werd in 2014 ceo van de Vivonio Furniture Group, die twee jaar daarvoor werd opgericht. Onder zijn leiding groeide Vivonio met zeven dochterondernemingen - waaronder Maja-Möbelwerk in Kasendorf (D), KA Interiør in Grindsted (DK) en Noteborn in Heerlen (NL) - uit tot een belangrijke speler op de Europese meubelmarkt.

 

Vivonio realiseerde een verdubbeling van de omzet door organische groei en overnames. In het boekjaar 2022 de netto-omzet van de groep met 13% tot € 380 miljoen en had de groep 1.800 mensen in dienst.

Gernot Mang (foto; Linkedin) is vanaf 1 mei de opvolger van Elmar Duffner. Duffner blijft wel beschikbaar als adviseur en zal Mang inwerken.

Mang bekleedde verschillende verkoop- en managementfuncties bij onder andere Saeco International Group, Eglo Leuchten, Silhouette Group en Rodenstock. Net als Duffner eerder, werkte hij ook bij keukenfabrikant Poggenpohl. Daar was hij als ceo verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling en reorganisatie van het bedrijf totdat het werd verkocht. Meest recentelijk was hij directeur van Klafs GmbH & Co. KG.Links

www.eglo.com
www.ka-as.dk
www.maja-moebel.de
www.noteborn.com
www.poggenpohl.com
www.vivonio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, personalia, overname, samenwerking, #noteborn, #vivonio. #majamoebel, #kaas, #kainterior, #poggenpohl, #eglo

Gerelateerd nieuws
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden