Nieuwe ceo bij Vivonio

Vrijdag 28 april 2023

De Vivonio Furniture Group krijgt per 1 mei een nieuwe algemeen directeur. Op eigen verzoek draagt de huidige topman Elmar Duffner het stokje over aan zijn opvolger.
Nieuwe ceo bij Vivonio

Elmar Duffner - die in 2020 voor de tweede keer voorzitter van de Duitse bond van meubelfabrikanten VDM werd - werd in 2014 ceo van de Vivonio Furniture Group, die twee jaar daarvoor werd opgericht. Onder zijn leiding groeide Vivonio met zeven dochterondernemingen - waaronder Maja-Möbelwerk in Kasendorf (D), KA Interiør in Grindsted (DK) en Noteborn in Heerlen (NL) - uit tot een belangrijke speler op de Europese meubelmarkt.

 

Vivonio realiseerde een verdubbeling van de omzet door organische groei en overnames. In het boekjaar 2022 de netto-omzet van de groep met 13% tot € 380 miljoen en had de groep 1.800 mensen in dienst.

Gernot Mang (foto; Linkedin) is vanaf 1 mei de opvolger van Elmar Duffner. Duffner blijft wel beschikbaar als adviseur en zal Mang inwerken.

Mang bekleedde verschillende verkoop- en managementfuncties bij onder andere Saeco International Group, Eglo Leuchten, Silhouette Group en Rodenstock. Net als Duffner eerder, werkte hij ook bij keukenfabrikant Poggenpohl. Daar was hij als ceo verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling en reorganisatie van het bedrijf totdat het werd verkocht. Meest recentelijk was hij directeur van Klafs GmbH & Co. KG.Links

www.eglo.com
www.ka-as.dk
www.maja-moebel.de
www.noteborn.com
www.poggenpohl.com
www.vivonio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, personalia, overname, samenwerking, #noteborn, #vivonio. #majamoebel, #kaas, #kainterior, #poggenpohl, #eglo

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden