Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

Maandag 04 maart 2019

Lifestyle-interior, het interieurtextiellabel van Headlam, heeft een nieuwe budgetcollectie uitgebracht met frisse kleuren, mooie transparanten en verfijnde materialen met adviesverkoop prijzen vanaf € 16,95.
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

De Lifestyle-interior budgetcollectie van de grossier uit Zutphen - met servicecenters in Eindhoven, Houten, en Rotterdam - is uitgebreid met acht nieuwe items (Sweets, Aurelia, Renew, Forest, Trust + Protect, Musthave en Voile de luxe), gepresenteerd in zeven hangers. Bestaande Lifestyle-interior gordijndealers krijgen deze collectie vanaf medio maart automatisch toegestuurd.

De collectie varieert van een visgraat patroon tot een zachte chenille met een verrassend kleurenpallet. Hierbij zijn aantal voorbeelden afgebeeld.
 
Daarnaast tipt Headlam een nieuwe trend: zwarte kozijnen (foto 4)! Als de kozijnen zwart zijn, waarom dan ook niet de gordijnrails? Sinds 2017 levert Headlam het volledige (ook elektrisch bedienbare) gordijnrailprogramma van Goelst, het basis programma zelfs uit voorraad. Maar het biedt ook maatwerk en advies bij complexe projecten.

Headlam werkt met het webbased pakket Woontotaal van Sieval voor de invoer en verwerking van confectieorders. De stoffendatabase is realtime dus als iets uit collectie is dan is het niet meer zichtbaar. Woontotaal berekent exact de benodigde raambekleding inclusief banenplan en gordijnconfectie. Deze wordt vervolgens door hun confectiepartner (Van der Lelie uit Leiden) gemaakt. In combinatie met de nieuwe Measure App en Leica lasermeters is het eenvoudig mogelijk een project in te meten en direct bestellen.
Links

www.goelst.be
www.goelst.nl
www.headlam.nl
www.sieval.com
www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #vanderlelie, #woontotaal, #sieval, #lifestyleinterior, #goelst

Gerelateerd nieuws
 
Afdrogen met een Rembrandt
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden