Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

Maandag 04 maart 2019

Lifestyle-interior, het interieurtextiellabel van Headlam, heeft een nieuwe budgetcollectie uitgebracht met frisse kleuren, mooie transparanten en verfijnde materialen met adviesverkoop prijzen vanaf € 16,95.
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

De Lifestyle-interior budgetcollectie van de grossier uit Zutphen - met servicecenters in Eindhoven, Houten, en Rotterdam - is uitgebreid met acht nieuwe items (Sweets, Aurelia, Renew, Forest, Trust + Protect, Musthave en Voile de luxe), gepresenteerd in zeven hangers. Bestaande Lifestyle-interior gordijndealers krijgen deze collectie vanaf medio maart automatisch toegestuurd.

De collectie varieert van een visgraat patroon tot een zachte chenille met een verrassend kleurenpallet. Hierbij zijn aantal voorbeelden afgebeeld.
 
Daarnaast tipt Headlam een nieuwe trend: zwarte kozijnen (foto 4)! Als de kozijnen zwart zijn, waarom dan ook niet de gordijnrails? Sinds 2017 levert Headlam het volledige (ook elektrisch bedienbare) gordijnrailprogramma van Goelst, het basis programma zelfs uit voorraad. Maar het biedt ook maatwerk en advies bij complexe projecten.

Headlam werkt met het webbased pakket Woontotaal van Sieval voor de invoer en verwerking van confectieorders. De stoffendatabase is realtime dus als iets uit collectie is dan is het niet meer zichtbaar. Woontotaal berekent exact de benodigde raambekleding inclusief banenplan en gordijnconfectie. Deze wordt vervolgens door hun confectiepartner (Van der Lelie uit Leiden) gemaakt. In combinatie met de nieuwe Measure App en Leica lasermeters is het eenvoudig mogelijk een project in te meten en direct bestellen.
Links

www.goelst.be
www.goelst.nl
www.headlam.nl
www.sieval.com
www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #vanderlelie, #woontotaal, #sieval, #lifestyleinterior, #goelst

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder
Omzet Amorim gedaald
De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
lees verder
 
Robot print wand
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden