Nieuwe accountmanager TTP Concepts

Donderdag 04 augustus 2022

Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
Nieuwe accountmanager TTP Concepts

Met haar werkervaring heeft Danny Govers volgens TTP Concepts een gedegen kennis van de retail sector, met name van de praktijk op de winkelvloer in het fashionsegment. Als accountmanager voor bedrijfskleding heeft zij de nodige skills opgedaan om de vakhandel op professionele wijze, commercieel te kunnen adviseren. De nieuwe accountmanager staat vol met enthousiasme klaar om de klanten te begeleiden met de in- en verkoop van merken en concepten namens TTP Concepts.

 

Govers zal zich de komende tijd via een bezoek of telefoongesprek voorstellen. Klanten zijn ook van harte welkom in de showroom in Berkel-Enschot (van zondag 2 oktober tot vrijdag 7 oktober tijdens de huisshow) of tijdens de Trademart in Brussel, om persoonlijk kennis te maken.Links

www.ttpconcepts.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkel, showroom, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, personeel, personalia, #ttpconcepts

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder
Lieven weg bij Meubelbeurs
Lieven van den Heede is sinds vorige week vrijdag plotseling vertrokken als directeur van de internationale Meubelbeurs in Brussel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden