Nieuw tapijt bij Interfloor

Donderdag 04 juni 2015

Interfloor heeft een nieuw tapijtcollectie: Murano. Een heerlijk zacht tapijt die voornamelijk voor gebruik in kinder- en slaapkamer is ontworpen. Ook de Mercator Project-collectie onderging vernieuwingen.
Nieuw tapijt bij Interfloor
Nieuw tapijt bij Interfloor

De nieuwe Murano heeft een gesneden pool van 100% 6.0 Soft@home polyamide, tweedraads getwijnd Gentle Touch Yarn. Dit zorgt voor een aangenaam woongenot met een luxe en prettige uitstraling. Het tapijt heeft een subtiele bedrukking waardoor het een levendig beeld geeft zonder dat dit onrustig oogt, zo stelt het bedrijf uit Zwartsluis.

Het tapijt is verkrijgbaar in 12 verschillende grijs- en pasteltinten, heeft een gebruiksclassificatie 22+, is geschikt voor trappen, antistatisch en akoestiek verbeterend. De adviesverkoopprijs is € 98,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 24,50 per m²) – exclusief legkosten.

De Mercator Project tapijtcollectie is vernieuwd met een serie actuele kleurtinten. Verschillende grijs-, greige en beige tinten en meer fellere kleuren als aqua en oker resulteren in een geheel nieuw kleurenpalet bestaande uit 16 kleuren.

Deze zwaardere lussenpool/bouclé kwaliteit (800gr/m2 100% polyamide garen) is ontwikkeld voor de projectmarkt waardoor toepasbaar in kantoren, showrooms en winkels en vanzelfsprekend geschikt voor gebruik op trappen en zwenkwielen (Gebruiksclassificatie: 32 en 23). Maar gelijktijdig is deze levendige lussenpool erg praktisch en modern voor woon-, slaap en kinderkamer. Voor extra bescherming en onderhoudsgemak voorzien van Scotchgard Protector waardoor het tapijt veel langer mooi zal blijven. De prijs is gelijk aan de Murano.Links

www.interfloor.nl
http://www.interfloor.nl/vernieuwd-mercator-project-tapijtcollectie/
http://www.interfloor.nl/nieuw-murano-tapijtcollectie/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, tapijt, Murano, Mercator, Interfloor, grossier, leverancier

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden