Nieuw directrice Gerflor

Vrijdag 26 februari 2021

Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
Nieuw directrice Gerflor

Na 4,5 jaar neemt Nay Tawile (foto links; Linkedin) als managing director afscheid van Gerflor Benelux om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Frankrijk. Ze werkte al vanaf 2010 voor Gerflor in Frankrijk, maar was daarna actief in de Benelux.

Marieke Lambrecht (foto rechts; Linkedin) is sinds begin dit jaar de opvolger van Nay. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de vloerenbranche. Zo werkte ze eerder voor Nelca (in 2007 failliet gegaan), Bonar Floors (in 2008 overgenomen door Forbo Flooring) en de laatste elf jaar in diverse verkoopmanagementfuncties voor Forbo Flooring.

Gerflor produceert en vermarkt vinyl vloer- en wandoplossingen voor de segmenten residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport. Het voert geregistreerd handelsmerken als Taraflex en Mipolam.Links

www.forbo-flooring.nl
www.gerflor.com
www.gerflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, lstroken, plank, stoffering, personalia, #forboflooring, #gerflor

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden