Netwerkborrel in Milaan

Donderdag 30 november 2023

De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
Netwerkborrel in Milaan
Netwerkborrel in Milaan Netwerkborrel in Milaan Netwerkborrel in Milaan

Foto's: Ilco Kemmere


De kaartverkoop is begonnen voor de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week 2024. Dit is eennetwerkevent tijdens Milaan Design Week 2024 voor de Nederlandse interieurbranche. Ook dit jaar heeft De Interieur Club weer een exclusieve samenwerking met curator Nicole Uniquole van het Nederlandse paviljoen Masterly - the Dutch in Milano in het Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren in het centrum vlak naast de Duomo.

 

Het prachtige paleis tijdens Masterly Milaan gaat op woensdag 17 april 2024 om 17:00 uur exclusief open voor De Interieur Club. Tijdens dit event is het mogelijk om al je vakgenoten te ontmoeten en te spreken tijdens Salone del MobileHet imposante Palazzo dei Giureconsulti fungeert van 16 tot en met 21 april 2024 als decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven.

Tijdens de netwerkborrel wordt de Masterly Milano Award 2024 uitgereikt. In 2023 koos de vakjury, bestaande uit curator Nicole Uniquole, trendanalist Christine Boland en Mark Timo van De Interieur Club voor de jonge studio Vocum.

 

Ben jij een interieurprofessional en wil jij er ook bij zijn in Milaan? Inmiddels zijn al 40% van de kaarten verkocht, dus bestel ze snel.Links

www.deinterieurclub.com
www.masterly.nu/masterly/

Tags

nieuws, interieur, interieurprofessional, netwerk, samenwerken, uitwisseling, interieuradvies, meubelen, stoffering, vloeren, interieurwereld, ontmoeting, milaan, #deinterieurclub, #masterly, #netwerkborrel, #uniquole, #christineboland, #marktimo, #award

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
 
Nieuwe directeur DBC
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden