Najaarsdata DWI bekend

Dinsdag 06 juni 2023

De zomer staat alweer voor de deur, maar in september vinden weer verschillende evenementen plaats. Van 10-13 september staan de Najaarsvakdagen gepland in De Woonindustrie.
Najaarsdata DWI bekend

Nog even een kleine samenvatting van de merken die nieuw zijn in het showroomcentrum, of zijn teruggekeerd. Een belangrijk toevoeging aan de slaapafdeling is de Recor Group. Het bedrijf komt met de merken Recor, Sofabed en Recor Bedding naar Nieuwegein. Gordijnstoffen worden vertegenwoordigd door de firma Royal Vriesco met het merk A House of Happiness. Oude bekenden die terugkeren zijn Madam Stoltz en Gift Stories, met hun merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi. EM Living en Maxfurn hebben hun samenwerking met De Woonindustrie verlengd.

 

In de zomerperiode vinden geen wekelijkse Marketdays plaats. Van maandag 10 juli t/m vrijdag 1 september is De Woonindustrie daarom uitsluitend op afspraak te bezoeken. Vanaf maandag 4 september gaan de reguliere Marketdays weer van start.



Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden