Muuto opent showroom Amsterdam

Woensdag 31 augustus 2022

Het Deense designmerk Muuto, dat in Nederland vertegenwoordigd wordt door By Otten, krijgt een Nederlandse showroom in Amsterdam.
Muuto opent showroom Amsterdam

Op 15 september wordt de Muuto showroom aan de Keizersgracht 469 in gebruik genomen tijdens Glue Amsterdam. Professionals zijn tijdens de Glue dagen van harte uitgenodigd om de showroom te bezoeken, maar natuurlijk ook daarna. Wel is het de bedoeling om dan vooraf een afspraak te maken.

 

Openingstijden tijdens Glue Amsterdam op 15-17 september 2022 zijn van 10-18 uur. Op donderdag 15 september zijn van 14-16 uur designers Tom Chung en Earnest Studio aanwezig, op vrijdag 16 september kunnen bezoekers designer Johan van Hengel ontmoeten.

 

Muuto wordt in Nederland dus vertegenwoordigd door Byotten en in België door Lunar Society.Links

www.muuto.com
www.byotten.nl
www.lunarsociety.be

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, project, kantoor, hospitality, residentieel, interieur, inrichting, meubel, fauteuil, lamp, verlichting, licht, hanglamp, kast, boekenkast, bank, zitmeubel, fauteuil, stoel, tafel, bed, ledikant, accessoires, #byotte, #muuto #lunarsociety

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Showup voorjaar 2024
Om reeds in de agenda te noteren: de voorjaarseditie van de trendy decoratievakbeurs Showup vindt in 2024 plaats van 4 en 5 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden