Muurbloem Designer Print Curtains

Dinsdag 19 juli 2022

Muurbloem kondigt nieuwe printgordijnen collecties aan. Vanaf nu zijn deze gordijnen leverbaar in vijf verschillende kwaliteiten, van voile tot block-out met in totaal 25 verschillende prints.
Muurbloem Designer Print Curtains
Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains Muurbloem Designer Print Curtains

De stoffen zijn zonder uitzondering brandwerend en wasbaar, en zodoende geschikt voor hotels, ziekenhuizen en kantoren. In samenwerking met de architect Workshop of Wonders ontwikkelde Muurbloem verschillende patronen die op de gordijnstoffen werden gedrukt. Prijslijsten, samples en op maat gemaakte offertes zijn op aanvraag beschikbaar via de website. Hierbij een overzicht van de verschillende kwaliteiten:

  • Wies (foto 2) is een block-out stof met een luxe velvet uitstraling. De achterzijde van de stof is 50% grijs en laat geen licht door.
  • Rachel (foto 3) is een flexibele en lichte stof van hoge kwaliteit met een fijne weefstructuur. De stof heeft een mooie open structuur die behouden blijft na het bedrukken, de print is helder en drukt door naar de achterzijde, wat zorgt voor een mooie, luxe uitstraling. De stof is strak afgewerkt en wordt gesneden met een laser om te voorkomen dat de stof gaat rafelen.
  • Nancy (foto 4) is een in-betweenstof met een fijne weefstructuur en een subtiele gemêleerde dichtheid. De achterzijde van de stof is wit, maar de stof is lichtdoorlatend en tegen het licht komen de kleuren er doorheen.
  • Margriet (foto 5) is een in-betweenstof met een fijne weefstructuur en een gelijkmatige dichtheid. De achterzijde van de stof is wit, maar de stof is enigszins lichtdoorlatend en tegen het licht komen de kleuren er subtiel doorheen.
  • Marjet (foto 6) is een dimoutstof met een fijne diagonale weefstructuur en een gelijkmatige dichtheid. De achterzijde van de stof is wit en laat geen licht door. Hierdoor bereikt de stof ook enige mate van warmtewering.


Links

www.muurbloem.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, wandbekleding, behang, gordijn, stof, print, motief, design, #muurbloem, #workshopofwonders

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden