Mondiart deel van Dutch Interior

Dinsdag 08 december 2020

Mondiart is zeer enthousiast dat het gaat samenwerken met het Nederlandse meubelmerk Eleonora. Samen met Eleonora, By-Boo, Mattz, Sevn en Key West Bedding gaat het bedrijf het collectief Dutch Interior vormen.
Mondiart deel van Dutch Interior

2020 was een ondernemend jaar voor Mondiart. In juli maakten wij al melding van de nieuwe showroom van de specialist in (wand)decoratie in DWI (De Woonindustrie). Hier is Mondiart te vinden in lab 1, de bekende glazen koepel die uitkijkt op het Atrium. Het bedrijf sluit het jaar af met de melding van een nieuwe samenwerking.

 

Samen met de merken Eleonora, By-Boo, Mattz en Sevn is Mondiart vanaf 1 januari onderdeel van Dutch Interior. De ondernemingen zijn te vinden op het voormalig adres van Eleonora in Barneveld. Door hun krachten te bundelen willen de merken hun internationale ambities waarmaken.

 

Vanaf maandag 25 januari zijn bezoekers vier werken lang welkom tijden de Dutch Interior Days. Bezoekers kunnen dan de nieuwste collecties van de merken komen bekijken. Mondiart betrekt in een eigen showroom van 180 m², maar voorziet ook de rest van het pand van wanddecoratie.Links

www.by-boo.com
www.dutchinterior.com
www.dewoonindustrie.nl
www.eleonora.nl
www.mattz.nl
www.mondiart.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, #byboo, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #mattz, #mondiart, #dutchinterior, #eleonora

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
 
Spotlight alleen in najaar
lees verder
Maison + Objet vervalt weer
Nadat de beurs eerder al van januari naar maart was verplaatst, zal Maison & Objet dit voorjaar niet meer worden gehouden.
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden