Mondiart deel van Dutch Interior

Dinsdag 08 december 2020

Mondiart is zeer enthousiast dat het gaat samenwerken met het Nederlandse meubelmerk Eleonora. Samen met Eleonora, By-Boo, Mattz, Sevn en Key West Bedding gaat het bedrijf het collectief Dutch Interior vormen.
Mondiart deel van Dutch Interior

2020 was een ondernemend jaar voor Mondiart. In juli maakten wij al melding van de nieuwe showroom van de specialist in (wand)decoratie in DWI (De Woonindustrie). Hier is Mondiart te vinden in lab 1, de bekende glazen koepel die uitkijkt op het Atrium. Het bedrijf sluit het jaar af met de melding van een nieuwe samenwerking.

 

Samen met de merken Eleonora, By-Boo, Mattz en Sevn is Mondiart vanaf 1 januari onderdeel van Dutch Interior. De ondernemingen zijn te vinden op het voormalig adres van Eleonora in Barneveld. Door hun krachten te bundelen willen de merken hun internationale ambities waarmaken.

 

Vanaf maandag 25 januari zijn bezoekers vier werken lang welkom tijden de Dutch Interior Days. Bezoekers kunnen dan de nieuwste collecties van de merken komen bekijken. Mondiart betrekt in een eigen showroom van 180 m², maar voorziet ook de rest van het pand van wanddecoratie.Links

www.by-boo.com
www.dutchinterior.com
www.dewoonindustrie.nl
www.eleonora.nl
www.mattz.nl
www.mondiart.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, #byboo, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #mattz, #mondiart, #dutchinterior, #eleonora

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting Ç 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden