Meubeltoekomst op Imm Summit

Donderdag 26 oktober 2023

De Imm Cologne Summit wordt in 2024 georganiseerd door de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) en de Duitse Federale Vereniging van meubel- en keukendetaillisten (BVDM). Deze conferentie geeft leidende figuren uit de Duitse interieurwereld het woord.
Meubeltoekomst op Imm Summit

Deze sprekers op de Imm Cologne Summit zullen volgens de organisatie baanbrekende inspiratie bieden en licht werpen op de toekomstperspectieven voor de industrie en de detailhandel. De interieurontwerpindustrie wordt geconfronteerd belangrijke vragen. De aanhoudende vertraging van de consumentenbestedingen als gevolg van de Duitse Building Energy Act, de inflatie en de geopolitieke situatie heeft de meubelindustrie voor enorme uitdagingen gesteld. Hoe kan de sector zich voorbereiden op de toekomst? Welke innovatieve concepten zullen leiden tot succes in een dynamische marktomgeving? En, nog belangrijker, hoe kunnen deze ideeën effectief worden geïmplementeerd? Deze en andere prangende vragen staan centraal tijdens de Imm Cologne Summit.

 

Tot de sprekers behoort professor Michael Voigtländer, hoofd van de Global and Regional Markets Research Unit van het Duitse Economisch Instituut (IW). Hij zal spreken over Vooruitzichten voor de Duitse economie en woningbouw. Boris Hedde, ceo van het Institute for Retail Research (IFH) in Keulen, zal in zijn lezing zijn strategieën schetsen om efficiënter te communiceren met consumenten in de meubelhandel, waarbij hij zich zal richten op oplossingen om de interesse te wekken en meer vraag te genereren. Martin Egner, medeoprichter en ceo van de aanbieder van appartementen The Porter, zal hotels benadrukken als een potentieel werkterrein. Hij zal ingaan op het potentieel van de inrichting van hotels en hoogwaardige appartementoplossingen voor meubelfabrikanten.

 

Deze conferentie is natuurlijk ook interessant voor de Belgische en Nederlandse meubelbranche! Het evenement wordt gehouden van 15.00 tot 18.00 uur op 16 januari 2024 in het Congress Centre East op het terrein van Koelnmesse. Er is ook een avondevenement, zodat deelnemers kunnen netwerken.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm24, #imm2024, #puretalents, #puretalents2024

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden