Meubelbeurs legt nieuwe accenten

Dinsdag 19 september 2023

Na een uitzonderlijke periode waar heel de wereld op pauze stond is het volgens Meubelbeurs Brussel nodig om weer vooruit te kijken en de focus opnieuw op de (meubel)business te leggen.
Meubelbeurs legt nieuwe accenten

Begin september heeft de Meubelbeurs, zoals al op Interieurjournaal te lezen was, al een beduidend groter aantal vierkante meters standruimte verkocht dan in november 2022. Onder meer hal drie is helemaal gevuld.

 

De Square-zone is dit jaar iets kleiner, maar maakt volgens de organisatie een grote sprong voorwaarts op vlak van aanbod en relevantie. Design Street en Design Academy zijn samengevoegd tot Design Academy: Masters & Scholars. De bezoeker vindt er producten van gevestigde waarden uit de designwereld in combinatie met producten van de meest beloftevolle studenten. Ook het vorig jaar gelanceerde concept Bubble up your Store is hier te vinden, een soort meubelwinkel van morgen, waar handelaars in contact kunnen treden met leveranciers van goederen en diensten die hen zullen bijstaan bij het optimaliseren van hun retail-ruimte.

 

Square is ook de plaats waar je vanaf dit jaar op fysieke borden informatie zal kunnen terugvinden over een specifiek thema. Dit jaar is dit het thema ecologie. De organisatie lanceert dit jaar ook een Eco-Stories-label, waarmee de bezoeker op het beursplan in één oogopslag ziet welke exposanten actief werken op en zoeken naar milieuvriendelijke oplossingen. Uitrusten kan in de relaxzone en bij de ingang van Square worden meubels van exposanten die hiervoor betalen op een podium in de schijnwerpers gezet.

 

Voor de editie 2023 heeft de Meubelbeurs naar eigen zeggen extra aandacht geschonken aan de algemene aankleding van de hallen en inkomzones. Het natuurthema overheerst in de inkomhallen, plannen en signalisatie ter plaatse getekend door een artiest, kunstwerken die evolueren over de beursdagen heen, de stoel uit het campagnebeeld als selfie-spot, enz.

 

Nog meer dan voorheen wil de Meubelbeurs de bezoeker inspireren door een feestelijk meubelwalhalla te creëren. De beurs in Brussel wordt gehouden van 5-8 november 2023.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden