Meubelbeurs legt nieuwe accenten

Dinsdag 19 september 2023

Na een uitzonderlijke periode waar heel de wereld op pauze stond is het volgens Meubelbeurs Brussel nodig om weer vooruit te kijken en de focus opnieuw op de (meubel)business te leggen.
Meubelbeurs legt nieuwe accenten

Begin september heeft de Meubelbeurs, zoals al op Interieurjournaal te lezen was, al een beduidend groter aantal vierkante meters standruimte verkocht dan in november 2022. Onder meer hal drie is helemaal gevuld.

 

De Square-zone is dit jaar iets kleiner, maar maakt volgens de organisatie een grote sprong voorwaarts op vlak van aanbod en relevantie. Design Street en Design Academy zijn samengevoegd tot Design Academy: Masters & Scholars. De bezoeker vindt er producten van gevestigde waarden uit de designwereld in combinatie met producten van de meest beloftevolle studenten. Ook het vorig jaar gelanceerde concept Bubble up your Store is hier te vinden, een soort meubelwinkel van morgen, waar handelaars in contact kunnen treden met leveranciers van goederen en diensten die hen zullen bijstaan bij het optimaliseren van hun retail-ruimte.

 

Square is ook de plaats waar je vanaf dit jaar op fysieke borden informatie zal kunnen terugvinden over een specifiek thema. Dit jaar is dit het thema ecologie. De organisatie lanceert dit jaar ook een Eco-Stories-label, waarmee de bezoeker op het beursplan in één oogopslag ziet welke exposanten actief werken op en zoeken naar milieuvriendelijke oplossingen. Uitrusten kan in de relaxzone en bij de ingang van Square worden meubels van exposanten die hiervoor betalen op een podium in de schijnwerpers gezet.

 

Voor de editie 2023 heeft de Meubelbeurs naar eigen zeggen extra aandacht geschonken aan de algemene aankleding van de hallen en inkomzones. Het natuurthema overheerst in de inkomhallen, plannen en signalisatie ter plaatse getekend door een artiest, kunstwerken die evolueren over de beursdagen heen, de stoel uit het campagnebeeld als selfie-spot, enz.

 

Nog meer dan voorheen wil de Meubelbeurs de bezoeker inspireren door een feestelijk meubelwalhalla te creëren. De beurs in Brussel wordt gehouden van 5-8 november 2023.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden