Mendel Peereboom naar Indivipro

Vrijdag 02 april 2021

Mendel Peereboom heeft per 1 april de overstap gemaakt van Forest naar Indivipro in de functie van Sales Director.
Mendel Peereboom naar Indivipro

Mendel Peereboom (foto) heeft de laatste 15 jaar gewerkt bij de Forest Group (gordijnsystemen) als commercial manager. Per 1 april heeft hij de overstap gemaakt naar Indivipro in de functie van sales director. Dit bedrijf is gevestigd in Enter.

 

De Forest Group, onderdeel van Bosgoed holding, is een internationale leverancier van onder andere de KS rails. Indivipro is een internationale stoffengroothandel, importeur van Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt tevens over een eigen atelier. Diverse collecties zijn ontworpen door designers als Marcel Wolterinck en Francois Hannes. Het overgrote deel van de gordijncollectie wordt gemaakt bij een befaamde Italiaanse weverij, die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient.

 

Onderdeel van Indivipro is Carpetlinq, dat een breed aanbod van karpetten en tapijt heeft. Het bedrijf heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.indivipro.nl
www.forestgroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, project, stoffering, vakkleding, ophang, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, groothandel, grossier, stiffner, wave, plooi, ponstang, smart home, ks, peereboom, homey, etc, etc design center, #forest, #indivipro, #ks, #carpetlinq, #etcdesigncenter, #etcexpo.

Gerelateerd nieuws
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Vacatures bij Kobe
[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden