Meer Signify outdoorverlichting

Woensdag 01 februari 2023

Signify komt met twee nieuwe outdoor armaturen, die bestand zijn tegen elk weertype en tegelijkertijd van alle slimme verlichtingsopties zijn voorzien.
Meer Signify outdoorverlichting
Meer Signify outdoorverlichting Meer Signify outdoorverlichting

In oktober 2022 introduceerde Signify het Wiz lichtsnoer, de allereerste Wiz-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor assortiment van Wiz uit met twee nieuwe producten: de nieuwe Wiz Elpas-wandlamp en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van deze spots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

 

De nieuwe Wiz-grondspots voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is eenvoudig, dankzij het plug-and-play principe.

 

De nieuwe Elpas-wandlamp voor buiten (230V) is ook gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. De lamp biedt verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen. De nieuwe producten in het outdoor assortiment van Wiz zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen via Wifi worden bediend met de Wiz-app of Wizmote-afstandsbediening.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, outdoor, buiten, tuin, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
30e lamp Secto Design
De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is geďnspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
Buitenlandse vestiging Tica
Tica opent een buitenlandse vestiging in België via de overname van het Brussels International Cash & Carry Center in de Brussels International Trade Mart.
lees verder
Touw in handen hebben
De lampencollectie Rope van Blomus is uitgebreid met twee bijpassende bijzettafels voor buiten. Deze zijn perfect voor het terras, balkon of tuin.
lees verder
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden