Meer Signify outdoorverlichting

Woensdag 01 februari 2023

Signify komt met twee nieuwe outdoor armaturen, die bestand zijn tegen elk weertype en tegelijkertijd van alle slimme verlichtingsopties zijn voorzien.
Meer Signify outdoorverlichting
Meer Signify outdoorverlichting Meer Signify outdoorverlichting

In oktober 2022 introduceerde Signify het Wiz lichtsnoer, de allereerste Wiz-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor assortiment van Wiz uit met twee nieuwe producten: de nieuwe Wiz Elpas-wandlamp en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van deze spots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

 

De nieuwe Wiz-grondspots voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is eenvoudig, dankzij het plug-and-play principe.

 

De nieuwe Elpas-wandlamp voor buiten (230V) is ook gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. De lamp biedt verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen. De nieuwe producten in het outdoor assortiment van Wiz zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen via Wifi worden bediend met de Wiz-app of Wizmote-afstandsbediening.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, outdoor, buiten, tuin, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
Nieuwe armaturen A Emotional Light
A-Emotional Light is van 18Ė23 april aanwezig op vakbeurs Euroluce in MIlaan met een scala aan nieuwe armaturen.
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
 
Het perfecte buitenlicht?
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden