Meer Italiaans bedlinnen bij Nilson

Dinsdag 04 januari 2022

Beddenmaker Nilson is conceptdealer geworden van Society Limonta. Hiermee is Nilson het officiŽle Nederlandse verkooppunt van dit exclusieve bedlinnen uit ItaliŽ.
Meer Italiaans bedlinnen bij Nilson

De collectie van Society Limonta bestaat volgens Nilson uit prachtig bedlinnen en plaids van de mooiste materialen. In de showroom zijn collecties van katoen, zijde, kasjmier en wol te vinden. De verschillende collecties van Society Limonta laten zich onderling goed combineren. Door bedlinnen, lakens, kussens en plaids van verschillende materialen en kleuren te combineren ontstaat volgens de verdeler een luxe en verfijnd resultaat.

 

Nilson dat een showroom in Amersfoort, maar ook in het ETC Design Center in Culemborg heeft, verdeelde al langer producten van het Italiaanse merk, maar heeft de samenwerking met deze stap uitgebouw en de collectie uitgebreid. Het bedrijf legt uit dat de stoffen van Society Limonta technisch zo ontwikkeld zijn dat ze makkelijk te wassen zijn en meestal ook niet gestreken hoeven te worden. Ook met de seizoenen is rekening gehouden: luchtige ademende stoffen voor de zomer en behaaglijk textiel voor de winter.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.nilsonbeds.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, bedtextiel, textiel, linnen, dekbed, bedlinnen, dekbedovertrek, laken, quilt, bedmode, plaid, katoen, zijde, kasjmier, wol, nachtrust, #nilson, #SocietyLimonta, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
 
Ruf Betten overgenomen
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden