Material District naar Utrecht

Dinsdag 26 januari 2021

Het jaarlijkse evenement Material District wordt dit jaar op een andere locatie georganiseerd. Van 15 tot en met 17 september is de Utrechtse Werkspoorkathedraal de nieuwe locatie.
Material District naar Utrecht
Material District naar Utrecht Material District naar Utrecht Material District naar Utrecht

In 2022 zal Material District ((voorheen Material Xperience) georganiseerd worden van 15 tot en met 17 september. Organisator Materia heeft er voor gekozen om het evenement op een nieuwe locatie te organiseren, namelijk de Utrechtse Werkspoorkathedraal.

 

'Met honderdvijftig exposanten, een tentoonstelling met tweehonderdvijftig materialen en een lezingenprogramma met vijfentwintig sprekers staat MaterialDistrict Utrecht in 2021 weer bol van de materiaalinspiratie,' aldus de organisatie. 'Als enige jaarlijkse evenement voor materiaalvoorschrijvers uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving zet Materialdistrict volop in op de Circulaire Economie.'

 

De komende editie zullen meer exposanten dan ooit (materiaal)innovaties binnen de thema’s ‘Circulariteit’, ‘Wellbeing’ en ‘Energietransitie’ tonen. Bij de jaarlijkse materialenexpo die te zien is tijdens Materialdistrict Utrecht kan de bezoeker maar liefst tweehonderdvijftig samples zien, voelen en ervaren. Alle geselecteerde materialen vallen binnen één of meerdere van de drie duurzame thema’s. Dit alles aangevuld met een uitgebreid lezingenprogramma.Links

utrecht.materialdistrict.nl
www.materia.nl
www.materialdistrict.com
www.werkspoorkathedraal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, beurs, show, event, evenement, vakbeurs, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, #materialdistrict, #mx21, #werkspoorkathedraal

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Joriís topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden