Marokkaans design

Dinsdag 02 augustus 2022

Van Tanger en Marrakesh tot de bergen in de woestijn: op het gebied van kunst, design en architectuur gebeurt er in Marokko van alles. Dat is te zien in het boek 'Marokko - Interieur - Design - Inspiratie'.
Marokkaans design
Marokkaans design Marokkaans design Marokkaans design

In het koffietafelboek 'Marokko - Interieur - Design - Inspiratie' laat auteur Catherine Scotto het werk van de jongste generatie Marokkaanse ontwerpers, (tuin)designers en architecten zien.

 

De nieuwe generatie Marokkaanse creatieven bestaat volgens Marokko - Interieur - Design - Inspiratie uit gepassioneerde verdedigers van de traditionele Marokkaanse savoir-faire, waaraan ze een vleugje moderniteit hebben toegevoegd.

 

Sommigen volgden een opleiding aan de beste Europese scholen en anderen gaven een carrière in de financiële wereld van Londen of Parijs op, maar allemaal hebben ze bijgedragen aan de heropleving van het Marokkaanse ambacht.

 

Marokko - Interieur - Design – Inspiratie | Catherine Scotto, foto’s Nicolas Mathéus | ISBN/EAN 978 90 8989 918 7 | Gebonden | 192 blz. | € 29,99 | Nederlands

 

Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux) of via de (internet)boekhandel te bestellen.

 

 Links

www.terralannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, artdeco, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #terralannoo

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creŽer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden