Marker Scholten bij BN

Woensdag 22 juni 2022

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert The Marker collectie in samenwerking met de gerenommeerde designer Stefan Scholten.
Marker Scholten bij BN
Marker Scholten bij BN Marker Scholten bij BN Marker Scholten bij BN

De nieuwe BN Wall-collectie van BN International kenmerkt zich door het patroon van een markeerstift, dat in elk dessin terugkomt. The Marker collectie, die bestaat uit vijf verschillende designs die in 38 kleurvarianten beschikbaar zijn, is vanaf nu verkrijgbaar.

 

BN Wall's The Marker collectie oogt neutraal, maar bevat subtiele grafische en abstracte prints. Stefan Scholten: 'Deze collectie zit vol composities en verrassende ontwerpen. De behangontwerpen hebben allemaal verschillende texturen. Materiaal, textuur, kleur en patroon zijn perfect met elkaar in balans.'

Scholten werd voor de ontwerpen van deze collectie geïnspireerd door de markeerstift waar hij vaak zijn designs mee uittekent. Dit is niet alleen terug te zien in de terugkerende streeppatronen, maar ook in de manier waarop de kleuren op het behang met elkaar blenden, wat karakteristiek is voor markeerinkt. De collectie bestaat uit vijf designs die in een breed kleurenpalet beschikbaar zijn.


Scholten werd onlangs aangesteld tot creative director van BN International. Studio Stefan Scholten draagt bij aan een nieuw creatief elan onder de drie merken van BN International: BN Walls, Balacron en BN Base.Links

www.bnwalls.com
www.stefanscholten.com

Tags

nieuws, interieur, behang, collectie, vernieuwing, kleuren, prints, masterly, milaan, creatief, styling, markeerinkt, textuur, patroon, grafisch, abstract, themarker, dessins, #bnwalls, #bninternational, #stefanscholten

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden