Light + Building Herfsteditie

Woensdag 22 juni 2022

Nieuwe impulsen, persoonlijke uitwisseling en innovatieve oplossingen: het verlangen naar de industriŽle ontmoetingsplaats voor licht en bouwtechnologie is volgens Messe Frankfurt groot. De data van de internationale vakbeurs Light + Building Autumn Edition: 2-6 oktober 2022.
Light + Building Herfsteditie

Light + Building komt op een moment dat wordt gekenmerkt door onzekerheid en crises. Het geïntensiveerde klimaatdebat, vraag naar alternatieve energiebronnen en mobiliteitsconcepten creëren echter behoefte aan baanbrekende oplossingen vanuit de industrie. De Light + Building Autumn Edition biedt professionals de mogelijkheid om nieuwe producten en trends te ontdekken en zich voor te bereiden op de eisen van deze tijd.

 

Vanwege de pandemie moest een alternatieve datum gevonden worden voor het oorspronkelijk geplande evenement in maart. De data in oktober zijn volgens Messe Frankfurt een heel goed alternatief voor exposanten uit de bouwsector, maar zijn minder ideaal voor de innovatiecycli van de verlichtingsindustrie. Desondanks geeft de organisatie aan dat zich al veel internationale verlichtingsbedrijven aangemeld hebben. Door het onwaarschijnlijk rigoureuze beleid van de overheid worstelt China nog wel met de pandemie, waardoor deze Light + Building een compactere editie betreft. De beurs verwacht momenteel ongeveer 1.300 exposanten uit 46 landen. Hiervan bestaat ruim 60% uit bedrijven in de verlichtingssector. Het verlichtingsdeel van de beurs begint in hal 8, gecombineerd met het productassortiment op het gebied van netwerkbeveiligingstechnologie. In de hallen 3, 4 en 6 staat licht in al zijn facetten centraal.Links

www.messefrankfurt.com
www.light-building.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, najaar, autumn, #lightbuilding, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Faillissement Riverdale
Riverdale, gespecialiseerd in woonaccessoires en lifestyle - artikelen, is onlangs failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe Philips Hue producten
Signify breidt zijn aanbod van slimme verlichting in de Philips Hue-serie uit met verschillende nieuwe producten. De aanvullingen moeten nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties bieden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden