Magische oosterse woondecoratie

Vrijdag 24 december 2021

[Sponsored artikel] - Merel en Sebastiaan van Wageningen runnen een winkel in oosterse woondecoratie in Velserbroek: Merel in Wonderland. De prachtige en sfeerverhogende producten zijn ook online te koop.
Magische oosterse woondecoratie
Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie Magische oosterse woondecoratie

Merel in Wonderland is ontstaan door de liefde voor de magische sfeer die het oosten bied. Als backpacker nam Merel tijdens reizen al een bonte verzameling aan handgemaakte woondecoratie uit diverse landen mee. Lopend door smalle straatjes werd handgemaakte pracht en praal bewonderd en een groot respect ontwikkeld voor de vakkundige makers. Waarbij deze vaak gebruik maken van gerecycled materiaal.

Met in het achterhoofd de wens om ooit een bedrijf te beginnen, werd dat bijna tien jaar geleden, in 2012, werkelijkheid. Merel in Wonderland ging deze producten importeren naar Nederland. Vooral vanuit India vanwege de sprookjesachtige 1001-nacht sfeer en de kleurrijke woondecoratie producten. Maar ook uit onder meer Thailand, Maleisië en Marokko worden producten aangeboden.

De showroom/winkel van Merel in Wonderland is gevestigd aan de Kleermakerstraat 8, 1991 JL in Velserbroek. Hier worden veel soorten woondecoratie met een magische oosterse uitstraling verkocht. Zo heeft het bedrijf het grootse assortiment sfeervolle oosterse, Marokkaanse, filigrain en mozaïek lampen en verlichting: prachtige plafonnières, hang-, vloer-, tafel- en wandlampen, maar ook lantaarns.

Naast verlichting wordt er een uitgebreide en voordelige keus aan andere woonaccessoires zoals bijvoorbeeld kasten, schat- en opbergkisten, tafels, krukjes, poefen, kussens, vloerkleden, spiegels, schalen en plaids gepresenteerd. In de zomer wordt de beschikbare buitenruimte gebruikt voor het etaleren van de oosterse buitenkleden. Deze zijn gemaakt van kunststof en kunnen dus tegen regen, maar zien eruit alsof ze echt van stof zijn gemaakt. Alle producten zijn ook verkrijgbaar in de webshop.

Merel en Sebastiaan staan zelf in de showroom die op dinsdag t/m donderdag van van 11-15 uur geopend is om klanten te woord te staan. Een groot deel van de collectie is zelf ontworpen en is dus niet overal te vinden. Dat vinden ze het leukste: samen met bedrijven in India een geheel nieuw product te ontwikkelen of speciaal voor klanten meubelen of lampen op maat of in kleur laten maken.

 
[Sponsored artikel]Links

www.merelinwonderland.nl
www.merelinwonderland.nl/lampen

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, buiten, tuin, outdoor, vloer, vloerbedekking, , vloerkleden, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, wol, karpet, kleed, buitenkarpet, buitenkleed, online, oosters, marokkaans, filigrain, mozaiek, lamp, verlichting, plafonnieres, hanglamp, vloerlamp, tafellamp, wandlamp, lantaarn, kast, kist, schatkist, opbergkist, tafel, krukje, poef, kussen, spiegel, schaal, plaid, e-commerce, webshop, webwinkel, #merelinwonderland

Gerelateerd nieuws
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden