Luxe event Nidum

Vrijdag 31 mei 2024

Nidum: house of inspiration, het centrum voor lifestyle, wonen, events en culinair genieten in Grave, organiseert op 8 en 9 juni het Pure Luxury Event.
Luxe event Nidum

Op dit Pure Luxury Event komen verschillende merken en gasten samen uit diverse branches. Zoals interieur, outdoor, lifestyle, beauty, food, fashion, exclusieve auto’s en kunst.

 

De Champagne Luxury Lounge van Grapelife en partners presenteert een selectie van speciale champagnes, rosé, rode en witte wijnen, vergezeld van kaviaar en gerookte zalm. Borek toont high-end buitenmeubilair, Cheminée Haarden introduceert een vernieuwde hoogwaardige bio-ethanol haard en Keijser&Co presenteert de nieuwste collecties maatwerkmeubelen en -karpetten.

 

Voor luxe horloges en juwelen is er de pop-up van Gassan, Duparc Luxury Cars presenteert exclusieve auto’s in de binnentuin en medisch cosmetisch arts Eda biedt beauty-advies. De zes kamers van Nidum Boetiekhotel zijn tijdens het event ook te bezichtigen. Zij zijn ingericht door verschillende interieurontwerpers met de collecties van Nidum-partners. Voor kunstliefhebbers is er de Art Experience, met kunst van Corinne Pruis, Bigbeads®, Chris Tap, Sabine Struycken, Stephanie van der Beek, Wendy Buiter en Yvonne van der Made.

 

Het inpandige restaurant Ovum organiseert op zaterdag 8 juni samen met Chef in Huis een zomerse versie van de Chef’s Table: Chef’s Luxury Garden Table. Tussen de bomen in de afgesloten binnentuin worden de diverse culinaire gerechten aan een select gezelschap geserveerd vanaf de design buitenkeuken. Met ingrediënten als kreeft en kaviaar sluit het menu feilloos aan bij het event.Links

www.nidum.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bed, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, meubel, stoel, slaapbank, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, vaas, vazen, woon, woontextiel, woningtextiel, vloer, vloerbekleding, karpet, vloerkleed, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, label, merk, #nidum, #keijserenco, #borek

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden