Luxe bedden bij Broring

Vrijdag 18 december 2020

De wereld gezonder maken door goede slaap. Door expertise te combineren met ambachtelijk geproduceerde kwaliteitsbedden. Met oog voor duurzaamheid en milieu.
Luxe bedden bij Broring
Luxe bedden bij Broring Luxe bedden bij Broring Luxe bedden bij Broring

Bovenstaande visie is van Suzanne van Doornewaard (foto 1), ceo van Bröring, woon- en slaapspecialisten sinds 1929. In dat jaar startte de familie Bröring een winkel in textiel en woonaccessoires aan het Gelderlandplein in Amsterdam. In de loop der jaren is deze geëvolueerd naar een gerenommeerde slaap- en woonspecialist.

Bröring staat voor gezond slapen, ontspannen en genieten. Het bedrijf levert een keur van bijzondere merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens. De merken die Bröring heeft geselecteerd hebben een optimale prijs-kwaliteitverhouding, bieden maatwerk of zijn het beste in hun specialisatie. Daarbij zijn de bedden Magnitude, Kuperus, Vispring, Schramm en Freshbed te vinden. Maar bijvoorbeeld ook comfortabel bed- en badtextiel zoals van Celso de Lemos (foto 2) en Abyss & Habidecor.

Bröring noemt zich méér dan de beste beddenwinkel vanwege hun kennis van slapen. Men weet precies wat een goede nachtrust bepaalt en waar bedden, matrassen, kussens en andere bedaccessoires aan moeten voldoen. Er worden alleen labels verkocht waar men volledig achterstaat. Op basis van die kennis durft Bröring in een blog op hun website een vergelijking tussen twee merken te publiceren die je niet vaak ziet. In dit geval de luxe bedden Hästens (foto 3) versus Vispring (foto 4). Waar slaap je beter op?

Dit vergelijk is gestoeld op een lange ervaring met beide merken. Van beide sterke, maar heel verschillende merken weet de slaapspecialist alles. Hästens bedden werd namelijk ruim tien jaar in de winkel verkocht en Vispring nog steeds, inmiddels meer dan twintig jaar.

Gedurende die periode verzamelde Bröring veel ervaringen van klanten. Een een bed kiezen is en blijft weliswaar een persoonlijke zaak, maar op een aantal sterke punten van Vispring heeft Hästens geen antwoord. Zo hebben de instapmodellen van Hästens boxsprings en matrassen geen side stitching, geen tufting en geen dubbele veerlaag. Daarmee onderscheiden deze startmodellen van Hästens zich nauwelijks van gewone confectiematrassen. Wel hebben alle Hästens matrassen een topper, maar deze wordt vaak als te warm ervaren en verhardt als deze niet regelmatig ‘gemasseerd’ wordt.

De duurdere boxsprings en matrassen van Hästens (vanaf € 20.000 euro) hebben wel side stitching, tufting en een dubbele veerlaag, maar die van Vispring is nauwkeuriger, beter en de tweepersoons boxsprings en matrassen van Vispring vanaf € 8.000 hebben al een dubbele veerlaag. En daarmee dus een betere prijs-prestatieverhouding dan Hästens, zo stelt de slaapspecialist uit Amsterdam. Tenslotte past Vispring uitsluitend natuurlijke materialen toe en biedt het ook nog meer keuze in stoffen en design.

Bröring is gevestigd aan het Gelderlandplein 101-111, 1082 LV in Amsterdam.

 

[sponsored artikel]Links

www.broring.com
www.hastens.com
www.vispring.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, winkel, outlet, retail, shop, zaak, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, hout, lattenbodem, slaap, bedtextiel, bedlinnen, overtrek, sloop, kussen, #broring, #broering, #vispring, #hastens, #haestens

Gerelateerd nieuws
Mango home collection
De Spaanse moderetailer Mango introduceert in april een eerste home collection, die aansluit op de beleving van het merk. Hiermee breidt men het assortiment uit met nieuwe productgroepen.
lees verder
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden