Luxaflex opent Outdoor seizoen

Maandag 07 april 2014

Na een zachte winter kan de lente wat veel Nederlanders betreft nu echt losbarsten. En dat betekent dat het gezinsleven zich de komende maanden steeds meer in de tuin afspeelt. Goede buitenzonwering is hierbij belangrijk. Wat zijn de belangrijkste trends van dit seizoen? Styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex biedt uitkomst.
Luxaflex opent Outdoor seizoen

Veel Nederlandse tuinen zijn tijdens de warme lente- en zomermaanden meer en meer een tweede huiskamer. Terrasoverkappingen, veranda’s en luxueuze tuinmeubels kunnen dan ook niet meer ontbreken bij de zonnige dagen en lange zomeravonden in de tuin. Knipscheer: 'Gekeken naar de meest populaire kleuren voor zonwering valt het op dat het alle kanten op gaat. Oranje, lange tijd dé kleur voor zonneschermen, is weliswaar minder in trek dan enige jaren geleden maar staat nog altijd in de top drie van populairste kleuren. Ook de welbekende blokstreep blijft het goed doen. Grijs lijkt de trendkleur te zijn voor dit seizoen: in de top tien vinden we diverse grijstinten terug, eventueel gecombineerd met een subtiele krijtstreep en ton sur ton toegepast,' aldus Knipscheer.

 

Niet alleen het comfort in de tuin is belangrijk, ook een aangename binnentemperatuur is tijdens de zomermaanden een absolute pré voor veel Nederlanders. Knipscheer: 'Beaufort Screens zijn mede daardoor het populairste product uit het portfolio van Luxaflex. Hiermee houd je in de zomermaanden de hitte buiten en blijft het lekker koel in huis. Bovendien kun je door de brede keuze uit kleuren en dessins de screens helemaal naar eigen smaak laten maken. Bijzondere dessins, geïnspireerd op natuur, mogen hierbij niet ontbreken. Bij Luxaflex is het bovendien mogelijk om een eigen print toe te laten passen op Expressions. Zo wordt raambekleding helemaal persoonlijk.'

 

Om de start van het Outdoor-seizoen extra luister bij te zetten, ontvangt iedereen die een terraszonwering van Luxaflex aanschaft gratis een Powerrail verlichting. Een belangrijk element van de Powerrail actie is de mogelijkheid tot personalisatie. Tegen een kleine meerprijs kan de Powerrail worden uitgeleverd in een RAL-kleur, zodat een optimale afstemming met het scherm, de kozijnen en de gevel mogelijk is. Ook kan er voor een bediening met afstandsbediening gekozen worden en kan de Powerrail exact op maat worden gemaakt. De actie van Luxaflex® loopt de hele maand april 2014. 'Met deze Outdoor actie bieden we onze dealers de mogelijkheid om consumenten een extraatje te bieden, waardoor hun outdoor-beleving nog comfortabeler wordt,' stelt Silvia Jagtenberg, marketingmanager van Luxaflex Nederland.

 

 Links

www.luxaflex.nl

Tags

zonwering, zonnescherm, rail

Gerelateerd nieuws
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
Bankroet voor Cevilit
Cevilit uit Twello is door de Rechtbank Gelderland vestiging Zutphen op 8 april failliet verklaard. De curator is M. Wevers van Nysingh advocaten - notarissen.
lees verder
 
Nieuwe Kendix Modern collectie
lees verder
Confexx failliet
De bedrijven van Confexx gordijnateliers zijn op 7 april failliet verklaard door de Rechtbank in 's-Gravenhage. De curator is M.M. Hoving van RWV Advocaten uit Leiden.
lees verder
R+T toont honingraat en horren
Van 22-26 februari 2021 vindt de nieuwste editie van R+T plaats in Stuttgart. Op de vakbeurs voor (buiten)zowering, rolluiken en deuren/poorten spelen interne privacy en bescherming tegen de zon een belangrijke rol.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden