Light up Life! + GRATIS toegangskaarten

Maandag 17 maart 2014

Van 30 maart tot en met 4 april 2014 vindt in Frankfurt de tweejaarlijkse vakbeurs Light + Building plaats. Circa 2.300 internationale fabrikanten van verlichting, elektrotechniek, huis- en gebouwautomatisering en software voor de bouwindustrie laten hier hun nieuwste producten en noviteiten zien. Interesse in gratis toegangskaarten? Vraag die dan snel aan!
Light up Life! + GRATIS toegangskaarten

Light + Building is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van verlichting en van intelligente gebouw systeemtechniek. De focus tijdens deze editie ligt op technologie die het energieverbruik vermindert en het gebruiksgemak vergroot.

 

Een uitgebreide voor beschouwing met veel meer informatie leest u in de komende editie van Ons Huis die begin volgende week verschijnt. Hierin leest u tevens dat lezers van Ons Huis en Interieurjournaal.com gratis toegangskaarten kunnen krijgen. Dat heeft echter wel enige haast. Stuur daarom omgaand een email naar Jennie.Elzinga@messefrankfurt.nl en geef aan van welk bedrijf u bent en met hoeveel personen u Light + uilding hoeveel dagen wilt bezoeken. Doe het meteen, want het kan maar tot en met 27 maart!
Dagkaarten kosten normaal € 15 online of € 17 aan de kassa.Links

www.light-building.messefrankfurt.com

Tags

Light + Building, Frankfurt, vakbeurs, verlichting

Gerelateerd nieuws
Nieuwe armaturen A Emotional Light
A-Emotional Light is van 1823 april aanwezig op vakbeurs Euroluce in MIlaan met een scala aan nieuwe armaturen.
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
 
Het perfecte buitenlicht?
lees verder
Jong Belgisch talent in Milaan
Belgium is Design biedt in april aan 13 Belgische studios de gelegenheid er hun werk te presenteren tijdens de Salonesatellite.
lees verder
 
De buitenruimte uitgelicht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden