Lifestyle beurs Nordstil komt eraan

Woensdag 19 juni 2024

GeÔnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties in de wereld van lifestyleproducten, geschenkartikelen en woningdecoratie? Nordstil, dť lifestyle vakbeurs, staat binnenkort weer voor de deur in het bruisende Hamburg.
Lifestyle beurs Nordstil komt eraan
Lifestyle beurs Nordstil komt eraan Lifestyle beurs Nordstil komt eraan Lifestyle beurs Nordstil komt eraan Lifestyle beurs Nordstil komt eraan Lifestyle beurs Nordstil komt eraan

Van 27 tot 29 juli presenteert een groot aantal nieuwe exposanten uit alle productsegmenten zich op Nordstil in Hamburg (Duitsland) met alles wat het leven aangenamer, het huis en de tuin mooier en het geven van cadeaus nog aangenamer maakt. Duurzaamheid is overal een sterk thema. Deze exposanten zijn nieuw deze zomer.

 

Of je nu een retailer, fabrikant, ontwerper of gewoon een liefhebber van mooie dingen bent, Nordstil biedt voor ieder wat wils. Ontdek de laatste trends op het gebied van stijl & design, doe inspiratie op voor je huis en tuin, vind unieke geschenken en ontdek de nieuwste mode en sieraden.

 

Deze beurs heeft een duidelijke indeling (foto 6): Home & Garden (hal A1 en A4), Style & Design (hal A3 en A4), Keuken & Gourmet (hal B1), Gifts & Stationery (hal B1.EG en B2.EG) en Jewellery & Fashion (hal B3.EG en B4.EG).

 

Bij het thema Keuken & Gourmet presenteren drie wijnhuizen zich, waaronder Kloster Eberbach uit de Rheingau (Duitsland), voor het eerst op de Buddelhelden. In deze speciale sectie met wijn en andere dranken heeft elke fles zijn eigen verhaal te vertellen. On-trend gedistilleerde dranken winnen aan populariteit door hun unieke smaak en ervaar dit met kennisuitwisseling, proeverijen, tips en advies van ervaren wijnboeren.

 

Maar Nordstil is meer dan alleen een beurs. Naast het uitgebreide productaanbod biedt de beurs namelijk ook tal van workshops en seminars. Deze educatieve sessies in het Nordstil Forum worden geleid door experts uit de industrie en bieden waardevolle inzichten in de nieuwste markttrends, effectieve marketingstrategieën en succesvolle verkooptechnieken.

 

En dit jaar staat de beurs in het teken van duurzaamheid en regionale betrokkenheid, dus je kunt niet alleen inspiratie opdoen, maar ook je steentje bijdragen aan een betere wereld. Tijdens Nordstil Summer 2024 bieden de Ethical Style Spots een unieke gelegenheid om te laten zien hoe exposerende bedrijven duurzaamheid integreren in hun productassortiment. Zowel exposanten als bezoekers krijgen waardevolle inspiratie voor het verkooppunt. Tegelijkertijd wordt de overdracht van kennis gestimuleerd en kunnen bezoekers nieuwe zakelijke contacten leggen.

 

In de Village vind je een heleboel spannende ideeën voor verkooppunten. De getoonde ontwerpbenaderingen richten zich op synergieën en gemakkelijk implementeerbare, efficiënte en creatieve concepten. Wandel over het Village-plein, doe nieuwe impulsen op en wissel ideeën uit. Even weg uit de drukte van de beurs en tegelijkertijd ruimte voor nieuwe ideeën.

 

De toekomst voor uw assortiment: het promotiegebied Nordlichter wordt gekenmerkt door fantasierijke ideeën van jonge ontwerpers, innovaties van start-ups en hoogwaardige, kleine, creatieve ambachtelijke bedrijven. Richt u op eigentijdse productassortimenten en bestel rechtstreeks bij fabrikanten en ontwerpers.

 

De Anleger is het ontmoetingspunt voor nieuwe exposanten en terugkerende exposanten. Hier vind je een ontworpen expositieruimte, waar alle productgebieden van Nordstil op een opvallende manier worden gepresenteerd.

 

Kortom, een beurs met veel en interessant aanbod, omkleed door een uitgebreid programma en themagebieden. Mis het niet: van 27 t/m 29 juli in Messe Hamburg.Links

www.nordstil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

nieuws, interieur, beurs, lifestyle, wonen, tuin, huis, woonaccessoires, kado, wijn, spirits, bubbels, wijnhuizen, forum, presentaties, discussies, lezingen, inspiratie, retailers, inkoop, exposanten, beursgebouw, ontwerpers, ideeŽn, ambachtelijk, ontmoetingspunt, expositieruimte, producten, pleinen, duurzaamheid, thema, #messefrankfurt, #nordstil, #ethicalstyle, #messehamburg

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil geÔnspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is geÔnspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden