Lieven weg bij Meubelbeurs

Donderdag 21 juli 2022

Lieven van den Heede is sinds vorige week vrijdag plotseling vertrokken als directeur van de internationale Meubelbeurs in Brussel.
Lieven weg bij Meubelbeurs

Beloofde de Meubelbeurs Brussel twee weken terug nog verrassingen, dit was er zeker een. Lieven van den Heede is maar liefst zestien jaar actief geweest voor de Internationale Vakbeurs van het Meubel Brussel, organisator van de Meubelbeurs Brussel die traditioneel in november wordt gehouden. Dit jaar is de beurs gepland van 6-9 november.

In maart 2015 volgde Lieven directrice Els van Pelt op als directeur. In de afgelopen wat zeven jaar heeft hij die functie met verve en betrokkenheid vervuld, ondanks de soms moeilijke omstandigheden. Zeker in 2020 toen de beurs alleen in digitale vorm gehouden kon worden, wat overigens geen groot succes bleek: het persoonlijke contact is immers altijd de grote kracht van de Meubelbeurs geweest.

De traditionele Balthazars-uitreiking groeide onder zijn leiding uit tot een gelikte show, wat ook geldt voor de presentaties op de beursvloer, zonder concessies te doen aan de geroemde gemoedelijkheid of traditionele gastvrijheid van Brussel. Lieven was ook veel te vinden op andere internationale interieurbeurzen om sfeer te proeven, ideeën op te doen en relaties te onderhouden.

Vandaag liet hij via zijn persoonlijk email weten dat zijn samenwerking met de Meubelbeurs Brussel sinds vorige week vrijdag is beëindigd omdat de raad van bestuur en hij van mening verschilden over welke richting de Meubelbeurs uit moet gaan.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, perionalia, lieven van den heede, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden