Licht en natuur bij Kundalini

Vrijdag 17 mei 2019

Het Italiaanse verlichtingsmerk Kundalini toonde op verlichtingsbeurs Euroluce veel nieuwigheden. We stellen een kleine greep hieruit aan u voor.
Licht en natuur bij Kundalini
Licht en natuur bij Kundalini Licht en natuur bij Kundalini Licht en natuur bij Kundalini

Het Italiaanse verlichtingsmerk Kundalini bestaat sinds 1996 en is een onconventionele speler op de verlichtingsmarkt, met in het oog springende ontwerpen. Op Euroluce toonde het bedrijf vooral nieuwe varianten op bestaande modellen.

 

Lamp Lanna (foto 2), geïnspireerd op Thaise lampionnen, was er al in brons, maar zowel de hanglamp als tafellamp zijn er nu ook met een zwart frame. Kushi (foto 3), een van Kundalini's bekendse lampen, is er nu in XL variant.

 

Nieuw is Viceversa (foto 3), een lamp die verlichting combineert met een plantenpot. Licht en natuur samen in perfecte harmonie, aldus het bedrijf. De lamp bestaat uit verschillende onderdelen, die ook met elkaar uit te wisselen zijn als meerder lampen tegelijk opgehangen worden. Ook nieuw is de dimbare tafellamp Tatu (foto 4), gemaakt van twee lagen mondgeblazen glas. Het kader er omheen is er in zwart en messing.

 

Kundalini wordt in België vertegenwoordigd door Victors Design Agency en in Nederland door Factor Licht.Links

www.factorlicht.nl
www.kundalini.it
www.victors.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #euroluce2019, #kundalini, #factorlicht, #victorsdesignagency

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden