Licht en natuur bij Kundalini

Vrijdag 17 mei 2019

Het Italiaanse verlichtingsmerk Kundalini toonde op verlichtingsbeurs Euroluce veel nieuwigheden. We stellen een kleine greep hieruit aan u voor.
Licht en natuur bij Kundalini
Licht en natuur bij Kundalini Licht en natuur bij Kundalini Licht en natuur bij Kundalini

Het Italiaanse verlichtingsmerk Kundalini bestaat sinds 1996 en is een onconventionele speler op de verlichtingsmarkt, met in het oog springende ontwerpen. Op Euroluce toonde het bedrijf vooral nieuwe varianten op bestaande modellen.

 

Lamp Lanna (foto 2), geïnspireerd op Thaise lampionnen, was er al in brons, maar zowel de hanglamp als tafellamp zijn er nu ook met een zwart frame. Kushi (foto 3), een van Kundalini's bekendse lampen, is er nu in XL variant.

 

Nieuw is Viceversa (foto 3), een lamp die verlichting combineert met een plantenpot. Licht en natuur samen in perfecte harmonie, aldus het bedrijf. De lamp bestaat uit verschillende onderdelen, die ook met elkaar uit te wisselen zijn als meerder lampen tegelijk opgehangen worden. Ook nieuw is de dimbare tafellamp Tatu (foto 4), gemaakt van twee lagen mondgeblazen glas. Het kader er omheen is er in zwart en messing.

 

Kundalini wordt in België vertegenwoordigd door Victors Design Agency en in Nederland door Factor Licht.Links

www.factorlicht.nl
www.kundalini.it
www.victors.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #euroluce2019, #kundalini, #factorlicht, #victorsdesignagency

Gerelateerd nieuws
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder
Lezingen en presentaties in ETC
Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden