Libeco nieuws op Proposte

Donderdag 25 april 2019

De Belgische linnenspecialist Libeco was natuurlijk weer present op Proposte. Hier toonde het bedrijf het nieuws van dit jaar, en noviteiten speciaal voor de Italiaanse beurs.
Libeco nieuws op Proposte
Libeco nieuws op Proposte Libeco nieuws op Proposte

Libeco is en blijft trouw aan zijn geliefde vlas en linnen. Met dit materiaal maakt de wever allerlei soorten stof, van transparant, tot ruw, of zo zacht als velours. Op Proposte toonde Libeco onder meer een Berber geďnspireerd linnen/wol mix (3) en een speels dobbyweefsel in puur linnen, met een wafelstructuur (foto 1). Deze stoffen zijn beide gelanceerd in 2019.

 

Eén van de noviteiten die op Proposte voor het eerst te zien was is een zware transparante stof met duidelijk zichtbare slubs (foto 2). Voor deze stof is Libeco geďnspireerd door de jaren zestig en zeventig. Het veloursachtige linnen dat de weverij vorig jaar introduceerde past hier volgens het bedrijf bij uitstek bij.Links

www.libeco.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, linnen, vlas, jute, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Proposte, textielbeurs, Como, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, #proposte, #propostefair, #libeco, #libecolagae

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden