Leasen bij Leen

Maandag 16 september 2019

Leen Bakker gaat binnen een jaar een leasemodel voor banken en boxsprings testen. Hiermee sluit de meubelketen aan bij de trend waarin gebruik belangrijker wordt dan bezit.
Leasen bij Leen

Ceo van Leenbakker Debbie Klein doet de toekomstplannen van de meubelketen uit de doeken in een interview met RetailTrends. Het bedrijf wil de omzet verdubbelen naar 720 miljoen euro. Om dat te realiseren komt Leenbakker onder meer met het nieuwe leaseconcept. Een product of oplossing is volgens Klein belangrijk dan bezit. Daarom sluit de firma aan bij verschillende bedrijven die al banken en boxsprings te huur aanbieden.

 

Voor € 12,50 per maand slaapt de klant op een variant circulaire matras van Auping. Bedden.nl biedt een boxspring lease aan voor vanaf € 19,74 per maand. Bij Dekbed-Discounter begint de prijs bij € 29,95 per maand. Het Element bed van Beter Bed kost ongeveer € 43,00 euro per maand (€ 1,43 per nacht).

 

Als het gaat om meubelen dan biedt Dekbed-Discounter een leasebank aan vanaf € 19,95 per maand en Ikea meubelpakketten van € 19,95 en € 29,95 per maand.

 

Leenbakker wil het anders gaan doen. Bugetvriendelijkheid staat volgens Klein centraal. Welk leasemodel het bedrijf kiest is nog niet duidelijk, maar de firma wil in ieder geval een lage leaseprijs vragen, die bij de winkelformule past. Andere ideeën om te omzet te verhogen zijn een uitgebreide assortiment voor koken en tafelen en een sterkere digitale e-commerce aanwezigheid in België.Links

www.leenbakker.nl
www.auping.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter #leenbakker, #auping

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden