Leasen bij Leen

Maandag 16 september 2019

Leen Bakker gaat binnen een jaar een leasemodel voor banken en boxsprings testen. Hiermee sluit de meubelketen aan bij de trend waarin gebruik belangrijker wordt dan bezit.
Leasen bij Leen

Ceo van Leenbakker Debbie Klein doet de toekomstplannen van de meubelketen uit de doeken in een interview met RetailTrends. Het bedrijf wil de omzet verdubbelen naar 720 miljoen euro. Om dat te realiseren komt Leenbakker onder meer met het nieuwe leaseconcept. Een product of oplossing is volgens Klein belangrijk dan bezit. Daarom sluit de firma aan bij verschillende bedrijven die al banken en boxsprings te huur aanbieden.

 

Voor € 12,50 per maand slaapt de klant op een variant circulaire matras van Auping. Bedden.nl biedt een boxspring lease aan voor vanaf € 19,74 per maand. Bij Dekbed-Discounter begint de prijs bij € 29,95 per maand. Het Element bed van Beter Bed kost ongeveer € 43,00 euro per maand (€ 1,43 per nacht).

 

Als het gaat om meubelen dan biedt Dekbed-Discounter een leasebank aan vanaf € 19,95 per maand en Ikea meubelpakketten van € 19,95 en € 29,95 per maand.

 

Leenbakker wil het anders gaan doen. Bugetvriendelijkheid staat volgens Klein centraal. Welk leasemodel het bedrijf kiest is nog niet duidelijk, maar de firma wil in ieder geval een lage leaseprijs vragen, die bij de winkelformule past. Andere ideeën om te omzet te verhogen zijn een uitgebreide assortiment voor koken en tafelen en een sterkere digitale e-commerce aanwezigheid in België.Links

www.leenbakker.nl
www.auping.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter #leenbakker, #auping

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Kettler sluit
Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden