Leasen bij Leen

Maandag 16 september 2019

Leen Bakker gaat binnen een jaar een leasemodel voor banken en boxsprings testen. Hiermee sluit de meubelketen aan bij de trend waarin gebruik belangrijker wordt dan bezit.
Leasen bij Leen

Ceo van Leenbakker Debbie Klein doet de toekomstplannen van de meubelketen uit de doeken in een interview met RetailTrends. Het bedrijf wil de omzet verdubbelen naar 720 miljoen euro. Om dat te realiseren komt Leenbakker onder meer met het nieuwe leaseconcept. Een product of oplossing is volgens Klein belangrijk dan bezit. Daarom sluit de firma aan bij verschillende bedrijven die al banken en boxsprings te huur aanbieden.

 

Voor € 12,50 per maand slaapt de klant op een variant circulaire matras van Auping. Bedden.nl biedt een boxspring lease aan voor vanaf € 19,74 per maand. Bij Dekbed-Discounter begint de prijs bij € 29,95 per maand. Het Element bed van Beter Bed kost ongeveer € 43,00 euro per maand (€ 1,43 per nacht).

 

Als het gaat om meubelen dan biedt Dekbed-Discounter een leasebank aan vanaf € 19,95 per maand en Ikea meubelpakketten van € 19,95 en € 29,95 per maand.

 

Leenbakker wil het anders gaan doen. Bugetvriendelijkheid staat volgens Klein centraal. Welk leasemodel het bedrijf kiest is nog niet duidelijk, maar de firma wil in ieder geval een lage leaseprijs vragen, die bij de winkelformule past. Andere ideeën om te omzet te verhogen zijn een uitgebreide assortiment voor koken en tafelen en een sterkere digitale e-commerce aanwezigheid in België.Links

www.leenbakker.nl
www.auping.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter #leenbakker, #auping

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden