Layred nu ook in visgraat

Dinsdag 30 augustus 2022

De Moduleo Layred collectie heeft er nu een extra optie bij, namelijk visgraatvloeren. Deze worden geďntroduceerd op de Incoda beurs in Gorinchem.
Layred nu ook in visgraat
Layred nu ook in visgraat Layred nu ook in visgraat Layred nu ook in visgraat Layred nu ook in visgraat

De Layred collectie van het merk Moduleo van de IVC Group ziet er levensecht uit en voelt ook zo aan. Een selectie van vijf bestaande houtdessins in twaalf kleuren is nu beschikbaar als visgraatvloer. Door de embossed-in-register techniek komen de kleinste details van elk dessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien en voelen.

 

De visgraat planken zijn waterbestendig en door een beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

 

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. Mede daarom is deze vloer zeer geschikt voor renovatie - toepassingen en bovendien biedt deze vlor eeen geluidsisolatie van 10Db.

 

Deze visgraatvloeren zijn voorzien van het Unizip®-kliksysteemBij de meeste visgraatklikvloeren heb je twee verschillende soorten planken. Deze nieuwe visgraatvloer wordt gelegd met één type plank die aan beide kanten klikt. Het is sneller én makkelijker.

 

Incoda wordt gehouden van 11-13 september in de Evenementenhal te Gorinchem.Links

www.moduleo.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, visgraat, klikvloer, pvcvloer, ondervloer, geluidsisolatie, renovatie, leggemak, vakmensen, merk, vloeren, embossed, structuur, houtdessin, 10db, #moduleo, #layred, #incoda

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
De stille en ongecompliceerde vloer
De laatste jaren zijn 'rigid' vloeren steeds meer in opkomst, waarbij de Meisterdesign.rigid een mooi voorbeeld is van een dergelijke innovatieve vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden