Lampen van Bobo Sperlein

Donderdag 06 juli 2023

Bodo Sperlein heeft onlangs twee exclusieve collecties voor LZF onthuld, die voor het eerst te zien waren op Euroluce 2023.
Lampen van Bobo Sperlein
Lampen van Bobo Sperlein Lampen van Bobo Sperlein Lampen van Bobo Sperlein

Bodo Sperlein is de eigenaar van het gelijknamige Bodo Sperlein Ltd, een in Londen gevestigd strategisch creatief adviesbureau. De studio werkte al voor luxemerken zoals Dior, Swarovski, en Mulberry. Nu werkt de designer ook samen met de Spaanse verlichtingsfabrikant Lzf Luziferlamps.

 

Osca is een lamp die een eerbetoon is aan de opmerkelijke reis van Oscar Niemeyer. De kubistische stijl toont in elkaar grijpende bogen van houtfineer, wat de lamp een unieke, sculpturale vorm geeft. Het armatuur is er als hangend model en als tafellamp.

 

De Voliere kroonluchter brengt de klassieke art-decostijl uit de jaren 1920 naar het moderne tijdperk. De zorgvuldig vervaardigde houtfineerlagen hebben een bijzondere gelijkenis met zachte veren en zijn volgens Lzf een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van het Franse art deco verlichtingsontwerp.

 

Lzf wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum.Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #Luziferlamps, #illum, #illumkunstlicht

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden