Lampen van Bobo Sperlein

Donderdag 06 juli 2023

Bodo Sperlein heeft onlangs twee exclusieve collecties voor LZF onthuld, die voor het eerst te zien waren op Euroluce 2023.
Lampen van Bobo Sperlein
Lampen van Bobo Sperlein Lampen van Bobo Sperlein Lampen van Bobo Sperlein

Bodo Sperlein is de eigenaar van het gelijknamige Bodo Sperlein Ltd, een in Londen gevestigd strategisch creatief adviesbureau. De studio werkte al voor luxemerken zoals Dior, Swarovski, en Mulberry. Nu werkt de designer ook samen met de Spaanse verlichtingsfabrikant Lzf Luziferlamps.

 

Osca is een lamp die een eerbetoon is aan de opmerkelijke reis van Oscar Niemeyer. De kubistische stijl toont in elkaar grijpende bogen van houtfineer, wat de lamp een unieke, sculpturale vorm geeft. Het armatuur is er als hangend model en als tafellamp.

 

De Voliere kroonluchter brengt de klassieke art-decostijl uit de jaren 1920 naar het moderne tijdperk. De zorgvuldig vervaardigde houtfineerlagen hebben een bijzondere gelijkenis met zachte veren en zijn volgens Lzf een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van het Franse art deco verlichtingsontwerp.

 

Lzf wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum.Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #Luziferlamps, #illum, #illumkunstlicht

Gerelateerd nieuws
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden