Koelkussen voor goede nacht

Vrijdag 28 juli 2023

Het nieuwe gelkussen Alaska van De Witte Lietaer verkoelt je hoofd zodat je sneller in slaap valt. Ook tijdens de heetste zomernachten.
Koelkussen voor goede nacht
Koelkussen voor goede nacht

Het innovatieve hoofdkussen combineert een ondersteunende, drukverlagende basis van traagschuim met een toplaag van 3D-koelpads.

 

Dankzij de face-changing-material koelpads wordt warmte aan je huid onttrokken en ontstaat een verkoelend effect. Zodra je hoofd het kussen raakt voel je de verkoeling. Dit helpt de geest te ontspannen waardoor je sneller in slaap valt.

 

Het koelkussen heeft een basis van drukverlagend traagschuim dat hoofd, nek en schouders ontlast en tegelijk ondersteuning biedt voor een ontspannen slaaphouding. Gecombineerd met de verkoelende toplaag ervaar je een positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort. De 3D-koelpads zorgen er ook voor dat het koelend effect langer duurt in vergelijking tot traditionele koelkussens met enkel een coating.

 

Hoofdkussen Alaska is geschikt voor alle soorten slapers, zoals buik-, rug- en zijslapers. Het kussen wordt door De Witte Lietaer geleverd inclusief een mooie, wasbare hoes met handige rits voor een goede hygiëne.Links

www.home.dwl.be/nl-be

Tags

nieuws, interieur, slapen, nachtrust, warmte, koel, koelkussen, kussen, hoofdkussen, maten, verkoeling, ondersteuning, drukverlaging, traagschuim, koelpads, 3d, huid, traditioneel, coating, slaapkwaliteit, gezondheid, comfort, slaapkamer, bed, #alaska, #dwl, #dewittelietaer

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder
Beter Bed aandeelhouders akkoord
De aandeelhouders van Beter Bed hebben unaniem ingestemd met de voorgenomen overname van het bedrijf door investeerder Torqx.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden