Koelkussen voor goede nacht

Vrijdag 28 juli 2023

Het nieuwe gelkussen Alaska van De Witte Lietaer verkoelt je hoofd zodat je sneller in slaap valt. Ook tijdens de heetste zomernachten.
Koelkussen voor goede nacht
Koelkussen voor goede nacht

Het innovatieve hoofdkussen combineert een ondersteunende, drukverlagende basis van traagschuim met een toplaag van 3D-koelpads.

 

Dankzij de face-changing-material koelpads wordt warmte aan je huid onttrokken en ontstaat een verkoelend effect. Zodra je hoofd het kussen raakt voel je de verkoeling. Dit helpt de geest te ontspannen waardoor je sneller in slaap valt.

 

Het koelkussen heeft een basis van drukverlagend traagschuim dat hoofd, nek en schouders ontlast en tegelijk ondersteuning biedt voor een ontspannen slaaphouding. Gecombineerd met de verkoelende toplaag ervaar je een positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort. De 3D-koelpads zorgen er ook voor dat het koelend effect langer duurt in vergelijking tot traditionele koelkussens met enkel een coating.

 

Hoofdkussen Alaska is geschikt voor alle soorten slapers, zoals buik-, rug- en zijslapers. Het kussen wordt door De Witte Lietaer geleverd inclusief een mooie, wasbare hoes met handige rits voor een goede hygiëne.Links

www.home.dwl.be/nl-be

Tags

nieuws, interieur, slapen, nachtrust, warmte, koel, koelkussen, kussen, hoofdkussen, maten, verkoeling, ondersteuning, drukverlaging, traagschuim, koelpads, 3d, huid, traditioneel, coating, slaapkwaliteit, gezondheid, comfort, slaapkamer, bed, #alaska, #dwl, #dewittelietaer

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden