Koelkussen voor goede nacht

Vrijdag 28 juli 2023

Het nieuwe gelkussen Alaska van De Witte Lietaer verkoelt je hoofd zodat je sneller in slaap valt. Ook tijdens de heetste zomernachten.
Koelkussen voor goede nacht
Koelkussen voor goede nacht

Het innovatieve hoofdkussen combineert een ondersteunende, drukverlagende basis van traagschuim met een toplaag van 3D-koelpads.

 

Dankzij de face-changing-material koelpads wordt warmte aan je huid onttrokken en ontstaat een verkoelend effect. Zodra je hoofd het kussen raakt voel je de verkoeling. Dit helpt de geest te ontspannen waardoor je sneller in slaap valt.

 

Het koelkussen heeft een basis van drukverlagend traagschuim dat hoofd, nek en schouders ontlast en tegelijk ondersteuning biedt voor een ontspannen slaaphouding. Gecombineerd met de verkoelende toplaag ervaar je een positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort. De 3D-koelpads zorgen er ook voor dat het koelend effect langer duurt in vergelijking tot traditionele koelkussens met enkel een coating.

 

Hoofdkussen Alaska is geschikt voor alle soorten slapers, zoals buik-, rug- en zijslapers. Het kussen wordt door De Witte Lietaer geleverd inclusief een mooie, wasbare hoes met handige rits voor een goede hygiëne.Links

www.home.dwl.be/nl-be

Tags

nieuws, interieur, slapen, nachtrust, warmte, koel, koelkussen, kussen, hoofdkussen, maten, verkoeling, ondersteuning, drukverlaging, traagschuim, koelpads, 3d, huid, traditioneel, coating, slaapkwaliteit, gezondheid, comfort, slaapkamer, bed, #alaska, #dwl, #dewittelietaer

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden