Kobefab zoekt accountmanager

Dinsdag 10 maart 2020

De gerenommeerde en internationaal opererende interieurstoffenleverancier Kobefab is op zoek naar een vertegenwoordiger voor Midden Nederland.
Kobefab zoekt accountmanager

Kobefab International bv is bekend van haar merk Kobe, Interior Design dat een uitgebreide innovatieve en kwalitatief hoogwaardige collectie gordijn- en meubelstoffen omvat.

De onderneming is ruim 35 jaar actief en heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd. Naast de hoofdvestiging in Valkenswaard heeft het bedrijf ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

Kobefab is nu op zoek naar een accountmanager voor de regio midden Nederland die verantwoordelijk wordt voor de commerciële resultaten van de productgroepen interieurstof en wandbekleding voor de project- en retailmarkt.

Verdere details over deze vacature zijn hier op de website van Kobefab te vinden. Eventuele vragen of sollicitaties met CV en motivaties kunnen gericht worden aan Ginette Wolf (g.wolf@kobe.eu) of hrm@kobe.eu. Telefoon +31 (0)40 2078400.


[sponsored artikel]Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, vacature, baan, job, vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, #kobe, #kobefab, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden