Kobe zoekt regiomanager Limburg Antwerpen

Dinsdag 05 januari 2021

[sponsored artikel] Interieurstoffen en wandbekleding groothandel Kobefab, met de labels Kobe, Essente, Essentials en Koroseal heeft voor haar vestiging in BelgiŽ een vacature voor een commerciŽle Regiomanager in Limburg-Antwerpen.
Kobe zoekt regiomanager Limburg Antwerpen

Kobefab International bv, opgericht in 1976, is vooral bekend van haar merk 'Kobe, Interior Design' dat een uitgebreide innovatieve en kwalitatief hoogwaardige collectie gordijn- en meubelstoffen omvat voor zowel de residentiële als de projectmarkt.

De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd. Naast de hoofdvestiging in Valkenswaard heeft het bedrijf ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg en een vestiging in Menen.

Voor laatstgenoemde vestiging heeft Kobefab een vacature voor een Regiomanager in de regio Limburg-Antwerpen die verantwoordelijk wordt voor de commerciële resultaten van de productgroep interieurstof.

Verdere details over deze vacature zijn hier op de website van Kobefab te vinden. Eventuele vragen of sollicitaties met CV en motivaties kunnen gericht worden aan Gunther Slaets (g.slaets@kobe.eu).


[sponsored artikel]Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, vacature, baan, job, vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, #kobe, #kobefab, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #muridee, #kobebymuridee

Gerelateerd nieuws
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden