Kobe brengt Artisan

Dinsdag 11 december 2018

Kobefab zal vanaf 17 januari op de tiende Paris Déco Off in Parijs haar nieuwe 'geschoolde' Kobe-collectie Artisan presenteren.
Kobe brengt Artisan
Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan

Foto's Kobe Artisan: 1. Sanremo - 2+3. Finesse - 4. Alder - 5. Roots - 6. Ravello

 

Kobe’s nieuwste collectie is gebaseerd op de invloeden vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het woord Artisan is afgeleid van het Latijnse woord 'Artitus' wat 'geschoold betekent. Een Artisan is dus iemand die geschoold is om producten te maken wat een speciale kunde vergt die specifiek is voor het eigen vakgebied. En ambachtelijke producten zijn vanwege hun authentieke look in.

 

De Artisan collectie van Kobe is een ode aan de rijke historie van de textielgeschiedenis: het weven van luxe uitgewerkte stoffen. In deze collectie wordt dan ook gebruik gemaakt van een mix van verschillende garens. Kobe’s design team heeft veel aandacht gegeven aan zowel vakmanschap als gevoel voor design en functionaliteit.

De creatieve expressie van elke stof in deze collectie is terug te vinden in het gebruik van speciale technieken. Rijke kleuren en gedetailleerde ontwerpen dragen verder bij aan de diepte en dimensie van de patronen. Centraal staat het gebruik van garens met een natuurlijke uitstraling en een zachte touch waardoor ze mooi en soepel vallen. Kobe heeft ook het 100% organische materiaal Cupro-garen toegepast bij het weven van twee nieuwe creaties in de Artisan collectie.

Kobefab is te vinden op Paris Déco Off (van 17-21 januari), de Stockholm Furniture Fair (5-9 februari) en in de showrooms in Valkenswaard of Culemborg.

Daarnaast staat de interieurstoffenleverancier op kleinere lokale beurzen in Europa: Wohntage Südbund Backnang (23-24 januari), Belétage Salzburg (27-28 januari), Scottish Interior Show (19-20 februari) en de Irish Interior Show (10-11 maart).

 Links

www.beletage-salzburg.at
www.irishhomesandinteriors.ie
www.kobe.eu
www.paris-deco-off.com
www.scottishinteriorsshowcase.co.uk
www.stockholmfurniturefair.com
www.suedbund.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, #parisdecooff, #sff, #scandinavianfurniturefair, #beletage, #irishhomesandinteriors, #scottishinteriorsshowcase, #stockholmfurniturefair, #suedbund, Paris Déco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, event, evenement, tentoonstelling, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden