Kobe brengt Artisan

Dinsdag 11 december 2018

Kobefab zal vanaf 17 januari op de tiende Paris Déco Off in Parijs haar nieuwe 'geschoolde' Kobe-collectie Artisan presenteren.
Kobe brengt Artisan
Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan Kobe brengt Artisan

Foto's Kobe Artisan: 1. Sanremo - 2+3. Finesse - 4. Alder - 5. Roots - 6. Ravello

 

Kobe’s nieuwste collectie is gebaseerd op de invloeden vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het woord Artisan is afgeleid van het Latijnse woord 'Artitus' wat 'geschoold betekent. Een Artisan is dus iemand die geschoold is om producten te maken wat een speciale kunde vergt die specifiek is voor het eigen vakgebied. En ambachtelijke producten zijn vanwege hun authentieke look in.

 

De Artisan collectie van Kobe is een ode aan de rijke historie van de textielgeschiedenis: het weven van luxe uitgewerkte stoffen. In deze collectie wordt dan ook gebruik gemaakt van een mix van verschillende garens. Kobe’s design team heeft veel aandacht gegeven aan zowel vakmanschap als gevoel voor design en functionaliteit.

De creatieve expressie van elke stof in deze collectie is terug te vinden in het gebruik van speciale technieken. Rijke kleuren en gedetailleerde ontwerpen dragen verder bij aan de diepte en dimensie van de patronen. Centraal staat het gebruik van garens met een natuurlijke uitstraling en een zachte touch waardoor ze mooi en soepel vallen. Kobe heeft ook het 100% organische materiaal Cupro-garen toegepast bij het weven van twee nieuwe creaties in de Artisan collectie.

Kobefab is te vinden op Paris Déco Off (van 17-21 januari), de Stockholm Furniture Fair (5-9 februari) en in de showrooms in Valkenswaard of Culemborg.

Daarnaast staat de interieurstoffenleverancier op kleinere lokale beurzen in Europa: Wohntage Südbund Backnang (23-24 januari), Belétage Salzburg (27-28 januari), Scottish Interior Show (19-20 februari) en de Irish Interior Show (10-11 maart).

 Links

www.beletage-salzburg.at
www.irishhomesandinteriors.ie
www.kobe.eu
www.paris-deco-off.com
www.scottishinteriorsshowcase.co.uk
www.stockholmfurniturefair.com
www.suedbund.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, #parisdecooff, #sff, #scandinavianfurniturefair, #beletage, #irishhomesandinteriors, #scottishinteriorsshowcase, #stockholmfurniturefair, #suedbund, Paris Déco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, event, evenement, tentoonstelling, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
 
Winnaars NLXL competitie
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden