Klapstoel De Ligt

Woensdag 08 december 2021

Interesse in de klapstoel van de topverdedigers Matthijs de Ligt of Giorgio Chiellini? Het Italiaanse Seletti presenteert een samenwerking met de voetbalclub Juventus.
Klapstoel De Ligt
Klapstoel De Ligt Klapstoel De Ligt

Foto: Seletti x Juventus klapstoelen met van links naar rechts: Matthijs de Ligt, Paulo Dybala, Giorgio Chiellini en Wojciech Szczesny.

Seletti staat bekend staat om zijn popgeest en onconventionele samenwerkingen op verschillende gebieden van de hedendaagse levensstijl. Nu heeft het voor het eerst een samenwerking met een club uit de voetbalwereld: Juventus.
 
Seletti x Juventus is een project dat twee historische Italiaanse merken verenigt. Het begint met een collectie gebruiksvriendelijke en stevige klapstoelen versierd met het grafische patroon en logo van de club in een explosie van fluorescerende kleuren: Guiltless.
 
'Het is onze ambitie om ons te vestigen als een lifestyle-merk dat relevant kan zijn door middel van innovatieve initiatieven, zelfs buiten het veld,' zegt Andrea Bano, hoofd merchandising revenue bij Juventus. 'Deze samenwerking stelt Juventus in staat om in de interieursector te stappen, een nieuw terrein voor ons dat nog nooit eerder door andere clubs in de voetbalwereld op dit niveau is verkend. De overeenkomst met Seletti is gebaseerd op het delen van gemeenschappelijke waarden zoals een Italiaanse gevoeligheid, een internationale roeping en de bereidheid om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan.'
 
'Ik had echt nooit gedacht dat ik met een voetbalteam een ​​meubelcollectie zou kunnen creëren!,' bevestigt Stefano Seletti, artistiek directeur van het gelijknamige bedrijf. 'Maar Seletti is eclectisch, rusteloos en staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het idee van de klapstoel komt voort uit het feit dat we precies hebben nagedacht over hoe je naar voetbal moet kijken: je waardeert een wedstrijd meer als je er in gezelschap naar kijkt, misschien terwijl je samen eet en drinkt. En het kan gebeuren dat we vrienden uitnodigen en extra zitplaatsen nodig hebben. De klapstoel kan een probleem als dit oplossen, en als het wordt gebrandmerkt met het logo en de kleuren van ons favoriete team, wordt alles leuker.'
 
De Seletti x Juventus is een stoel met een aluminium structuur - om lichtgewicht en weerstand te garanderen - en een gecapitonneerde zitting en rugleuning bedekt met gelakt PVC. Drie variaties zijn toegevoegd aan het grafische patroon in zwart en wit, de traditionele kleuren van Juventus, met een vleugje fluorescerende kleuren en een frisse en pop smaak: geel, roze en groen.
 
Juventus en Seletti richten zich daarom op een nieuwe merchandisingsector, niet alleen voor fans, maar voor al die liefhebbers van design. De collectie is verkrijgbaar in de Juventus-onlinewinkel, de Seletti-website en andere winkels.

Seletti wordt vertegenwoordigd door Van Mokum en House of Brands.Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.vanmokum.com
store.juventus.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, verlichting, licht, stoel, klapstoel, #seletti, #vanmokum, #houseforbrands, #juventus

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden