Kisch wil elke dag beter worden

Woensdag 21 december 2022

Al 127 jaar is Kisch gespecialiseerd in meubelbeslag voor de meubelindustrie, interieurbouw standbouw en projectinrichting. Nu op een nieuwe locatie.
Kisch wil elke dag beter worden

In 1895 startte J. Kisch met koperwaren en ijzerwaren-metaalwaren. Bijna 127 jaar later worden nog steeds producten verkocht die hij al aan de man bracht. Na 48 jaar verliet Kisch het pand aan de Karperweg in Amsterdam voor een groter pand aan de Dukdalfweg. Hier is plek voor de historie én ruimte voor de toekomstige plannen.

 

Dankzij het nieuwe magazijn met een geavanceerd warehouse management kan Kisch makkelijker en efficiënter orders picken. Daardoor kan drie of vier keer zoveel gedaan worden met dezelfde mensen. Door de Warehouse Management Software (WMS) kan het magazijn paperless functioneren. Daarnaast gebruikt het bedrijf de dozen van fabrikanten opnieuw voor zendingen.

 

In het nieuwe pand zijn zowel klanten als eindklanten van harte welkom. Hier is het nieuwe experience center (zie foto) te vinden, dat ‘24 uur met Kisch’ heet. Er zijn een slaapkamer, woonkamer, inloopkast, keuken en natuurlijk een kantoor, ingericht met de producten van het bedrijf. In het kantoor staan bureaus van het Office By Kisch label. Dit label biedt nu ook een aantal circulaire bureaus aan, waarbij het bureaublad gemaakt is van afvalpapier.Links

www.kisch.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, bank, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, meubelbeslag, interieurbouw, #kisch, #jkisch

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden