Kisch wil elke dag beter worden

Woensdag 21 december 2022

Al 127 jaar is Kisch gespecialiseerd in meubelbeslag voor de meubelindustrie, interieurbouw standbouw en projectinrichting. Nu op een nieuwe locatie.
Kisch wil elke dag beter worden

In 1895 startte J. Kisch met koperwaren en ijzerwaren-metaalwaren. Bijna 127 jaar later worden nog steeds producten verkocht die hij al aan de man bracht. Na 48 jaar verliet Kisch het pand aan de Karperweg in Amsterdam voor een groter pand aan de Dukdalfweg. Hier is plek voor de historie én ruimte voor de toekomstige plannen.

 

Dankzij het nieuwe magazijn met een geavanceerd warehouse management kan Kisch makkelijker en efficiënter orders picken. Daardoor kan drie of vier keer zoveel gedaan worden met dezelfde mensen. Door de Warehouse Management Software (WMS) kan het magazijn paperless functioneren. Daarnaast gebruikt het bedrijf de dozen van fabrikanten opnieuw voor zendingen.

 

In het nieuwe pand zijn zowel klanten als eindklanten van harte welkom. Hier is het nieuwe experience center (zie foto) te vinden, dat ‘24 uur met Kisch’ heet. Er zijn een slaapkamer, woonkamer, inloopkast, keuken en natuurlijk een kantoor, ingericht met de producten van het bedrijf. In het kantoor staan bureaus van het Office By Kisch label. Dit label biedt nu ook een aantal circulaire bureaus aan, waarbij het bureaublad gemaakt is van afvalpapier.Links

www.kisch.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, bank, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, meubelbeslag, interieurbouw, #kisch, #jkisch

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden