Kef LSX interieur audio

Donderdag 24 januari 2019

Audiosystemen in een interieur integreren zonder opvallen, maar wel met goede geluidsweergave was altijd lastig. Tot nu: de komst van het nieuwe LSX-systeem van audiomerk Kef.
Kef LSX interieur audio
Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio

Het gerenommeerde Britse audiomerk Kef introduceerde kortgeleden de LSX, een compact muzieksysteem bestaande uit twee speakers, dat veel connectiviteitsmogelijkheden bevat waarmee zowel de muziekstreaming als tv-behoeften worden vervuld.

 

Als nieuwste toevoeging aan de high-end collectie van Kef heeft de LSX een verfijnd design gekregen van ontwerper Michael Young. De speaker heeft een subtiel gebogen vorm en stijlvolle elementen - bijvoorbeeld bekleed met Kvadrat-stof  - waardoor deze fraai oogt en verkrijgbaar is in vijf kleuren (zwart, blauw, bordeauxrood en olijfgroen) en glanzend wit: inpasbaar in verschillende interieurs dus!


Ondanks de zeer compacte afmeting (24 x 15 x 18 cm, een fractie groter dan een half A4-tje!) heeft de LSX wel een goed geluid (o.a. door Music Integrity Engine™) en dito stereobeeld (door de Uni-Q-driver). Oftewel: compact genoeg voor op een plank, desktop of tv-meubel, maar wel met een diep geluidsveld dat zijn omvang ruim overstijgt.

 

Daarnaast is het systeem draadloos in te zetten: LSX Bluetooth™ 4.2-connectiviteit, integratie met Spotify®, Apple Music® (via AirPlay) en Tidal® en biedt het via DLNA® ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Tenslotte is de LSX voor muziek en TV te koppelen via optische (Toslink®) en auxiliary-ingangen.

Kef, opgericht in 1961, belooft dat het instellen met hun Control-app gemakkelijk is, wat ook geldt voor toekomstige updates. Producten van Kef zijn verkrijgbaar in meer dan 60 landen via een speciaal netwerk van retailers.

 


Technische details KEF LSX Wireless Music System:
- Akoestisch ontwerp met 4 "Uni-Q driver; FEA-ontworpen kast met verborgen heat-sink
- KEF's toegewijde tijdcorrectie van Music Integrity EngineTM
- 2x30W + 2x70WClassDamplifiers
- Verstelbare EQ-instellingen via de KEF Control-app
- Specifieke apps voor iOS en AndroidTM
- Eigen draadloze interluidspreker-verbinding ondersteunt 48 kHz / 24 bit; facultatief bekabelde verbinding ondersteunt 96 kHz / 24bit verzending

- Ondersteunt bronbestanden tot 192 kHz / 24 bit
- 2,4 GHz / 5 GHz Dual-band Wi-Fi-connectiviteit (DLNA / uPNPTM)
- Apple AirPlay 2
- Spotify Connect
- Tidal Music (via KEF Stream-app)
- Bluetooth 4.2 met Qualcomm® aptXTM-codec
- Optische invoer (TOSLINK)
- AUX-ingang
- Subwoofer-uitvoer
- Montage-inzetstuk voor steun voor wandmontage
- Ondersteunt programmeerbare afstandsbedieningen van derden
- Ondersteunt IP-besturing
- Beschikbaar in: Bordeaux Rood, Blauw, Hoogglans Wit, Zwart en Olijfgroen
- Adviesprijs LSX: € 1.199,00

 

 Links

www.kef.com
www.nl.kef.com/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, muziek, audio, tv, video, speaker, luidspreker, box, weergever, draadloos, geluidsweergave, review, kef, #kef, #lsx, #keflsx

Gerelateerd nieuws
Woninginrichting april weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden