Kährs ook in LVT

Vrijdag 04 januari 2019

De Zweedse Kährs Group, leverancier van houten lamelparket (foto; website), gaat binnenkort een collectie pvc-vloeren leveren.
Kährs ook in LVT

Begin 2019 wordt een brede nieuwe productgroep Kährs Luxury Tiles op de markt geïntroduceerd. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende markt van deze lvt-vloeren.

De uitbreiding van de portfolio is onderdeel van een nieuwe verkoopstrategie, die ook een uitbreiding van het retailaanbod en de online verkoop omvat, zo stelt Kährs-ceo Christer Persson in Parkett Magazin. Ook wil het bedrijf, dat al wel pvc-vrije eleastische vloerbedekking in het assortiment had, zich sterker gaan richten op de projectmarkt.

Eind 2012 fuseerde Kährs (AB Gustaf Kähr) met de Finse branchegenoot Karelia. Het bedrijf neemt deel aan Bau in München. In de Benelux is Parketfabriek Lieverdink distributeur van Kährs-producten.

 Links

www.kahrs.com
www.kareliaupofloor.com
www.lieverdink.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, hout, eiken, parket, plank, lamelparket, lvt, pvc, strook, stroken, grossier, groothandel, leverancier, onderzoek, #kahrs, #kaehrs, #lieverdink, #parketfabrieklieverdink, #gustavkahr, #karelia, #kareliaupofloor, #bau, #baumuenchen

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin
Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden