Kährs ook in LVT

Vrijdag 04 januari 2019

De Zweedse Kährs Group, leverancier van houten lamelparket (foto; website), gaat binnenkort een collectie pvc-vloeren leveren.
Kährs ook in LVT

Begin 2019 wordt een brede nieuwe productgroep Kährs Luxury Tiles op de markt geïntroduceerd. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende markt van deze lvt-vloeren.

De uitbreiding van de portfolio is onderdeel van een nieuwe verkoopstrategie, die ook een uitbreiding van het retailaanbod en de online verkoop omvat, zo stelt Kährs-ceo Christer Persson in Parkett Magazin. Ook wil het bedrijf, dat al wel pvc-vrije eleastische vloerbedekking in het assortiment had, zich sterker gaan richten op de projectmarkt.

Eind 2012 fuseerde Kährs (AB Gustaf Kähr) met de Finse branchegenoot Karelia. Het bedrijf neemt deel aan Bau in München. In de Benelux is Parketfabriek Lieverdink distributeur van Kährs-producten.

 Links

www.kahrs.com
www.kareliaupofloor.com
www.lieverdink.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, hout, eiken, parket, plank, lamelparket, lvt, pvc, strook, stroken, grossier, groothandel, leverancier, onderzoek, #kahrs, #kaehrs, #lieverdink, #parketfabrieklieverdink, #gustavkahr, #karelia, #kareliaupofloor, #bau, #baumuenchen

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden