Jordan Nederland blijft groeien

Maandag 23 oktober 2023

Binnenkort opent Jordan in Nederland de volgende vestiging.
Jordan Nederland blijft groeien
Jordan Nederland blijft groeien Jordan Nederland blijft groeien

Na Hengelo, Heerhugowaard, Eindhoven en Vlijmen opent Jordan in Nederland de vijfde vestiging.

Vanaf nu is Joka's brede assortiment vloerbedekking, woontextiel, wandbekleding, zonwering, tafels, accessoires en gereedschappen ook beschikbaar voor vakmensen in het zuidwesten van het land. De nieuwe vestiging wordt officieel op 1 november aanstaande geopend in Rotterdam.

 

Bij de opening wordt het moderne, nieuwe gebouw gepresenteerd, inclusief de  inspirerende Joka-showroom van 510 m², waar het volledige productassortiment overzichtelijk wordt gepresenteerd.

 

Joka bedient professionals zoals vloerleggers, binnenhuisarchitecten en timmerlieden, maar ook de vakhandel en adviseren architecten en projectontwikkelaars. Het kantoor en de seminarruimten beslaan 300 m² en ook het magazijn met een oppervlakte van 1.010 m² biedt voldoende ruimte om de klanten een hoge mate van voorraadbeschikbaarheid en betrouwbare levering te garanderen.

 

Directeur Frank ter Beke zal uiteraard aanwezig zijn tijdens de opening om dit met de aanwezigen te vieren.

 

Afgelopen donderdag (19 oktober) werd de vestiging in Eindhoven (foto 1) officieel geopend door Anita van Baardwijk en Jörg Jordan, na toespraken van Frank ter Beke (directeur Joka Nederland), Nicole Kant (oud eigenaar De Eik, vorig jaar overgenomen) en Jörg Jordan (foto 2).

In de inspirerende moderne showroom van 250 m2 waren ruim 150 relaties aanwezig (foto 3), een opkomst waar Joka trots op is. Deze showroom is een inspiratiebron voor interieurprofessionals die samen met hun klanten van harte welkom zijn. Particulieren zijn ook welkom, maar worden voor offertes altijd naar klanten van Joka doorverwezen.Links

www.joka.nl
www.jordanshop.nl

Tags

nieuws, interieur, vestiging, groothandel, opening, vloerbedekking, woontextiel, wandbekleding, zonwering, tafels, accessoires, gereedschappen, vakmensen, zuidwesten, Rotterdam, vestiging, groei, vloerenleggers, architecten, vakhandel, showroom, #vierhoff, #deeik, #joka, #jordan

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden