Jordan Nederland blijft groeien

Maandag 23 oktober 2023

Binnenkort opent Jordan in Nederland de volgende vestiging.
Jordan Nederland blijft groeien
Jordan Nederland blijft groeien Jordan Nederland blijft groeien

Na Hengelo, Heerhugowaard, Eindhoven en Vlijmen opent Jordan in Nederland de vijfde vestiging.

Vanaf nu is Joka's brede assortiment vloerbedekking, woontextiel, wandbekleding, zonwering, tafels, accessoires en gereedschappen ook beschikbaar voor vakmensen in het zuidwesten van het land. De nieuwe vestiging wordt officieel op 1 november aanstaande geopend in Rotterdam.

 

Bij de opening wordt het moderne, nieuwe gebouw gepresenteerd, inclusief de  inspirerende Joka-showroom van 510 m², waar het volledige productassortiment overzichtelijk wordt gepresenteerd.

 

Joka bedient professionals zoals vloerleggers, binnenhuisarchitecten en timmerlieden, maar ook de vakhandel en adviseren architecten en projectontwikkelaars. Het kantoor en de seminarruimten beslaan 300 m² en ook het magazijn met een oppervlakte van 1.010 m² biedt voldoende ruimte om de klanten een hoge mate van voorraadbeschikbaarheid en betrouwbare levering te garanderen.

 

Directeur Frank ter Beke zal uiteraard aanwezig zijn tijdens de opening om dit met de aanwezigen te vieren.

 

Afgelopen donderdag (19 oktober) werd de vestiging in Eindhoven (foto 1) officieel geopend door Anita van Baardwijk en Jörg Jordan, na toespraken van Frank ter Beke (directeur Joka Nederland), Nicole Kant (oud eigenaar De Eik, vorig jaar overgenomen) en Jörg Jordan (foto 2).

In de inspirerende moderne showroom van 250 m2 waren ruim 150 relaties aanwezig (foto 3), een opkomst waar Joka trots op is. Deze showroom is een inspiratiebron voor interieurprofessionals die samen met hun klanten van harte welkom zijn. Particulieren zijn ook welkom, maar worden voor offertes altijd naar klanten van Joka doorverwezen.Links

www.joka.nl
www.jordanshop.nl

Tags

nieuws, interieur, vestiging, groothandel, opening, vloerbedekking, woontextiel, wandbekleding, zonwering, tafels, accessoires, gereedschappen, vakmensen, zuidwesten, Rotterdam, vestiging, groei, vloerenleggers, architecten, vakhandel, showroom, #vierhoff, #deeik, #joka, #jordan

Gerelateerd nieuws
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
Unilin koopt Balta-site
Quick-Step moeder Unilin heeft een veertien hectare groot terrein van voormalig buurman Balta in Avelgem opgekocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden