Interfloor vernieuwt Globe Project

Donderdag 17 november 2022

De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project EconylŪ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
Interfloor vernieuwt Globe Project
Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project

De 100% geregenereerde en regenereerbare garens van het hoogwaardige Globe project tapijt leveren een aanzienlijke CO2-besparing op die samen met minder water- en landvervuiling helpen ons milieu en daarmee onze aarde - Globe - te beschermen.

 

Het vernieuwde  kleurenpalet bestaat uit zestien – uit drie subtiele kleurnuances – samengestelde kleuren. Pittige kleuren als goudgeel en aqua tot een veelvoud ingetogen beiges, greiges en antracieten.

 

De compacte gesneden pool van het Econyl Yarn garen, met een poolgewicht van ongeveer 1.300 gram per m2 heeft een uitstekende geluidsabsorptie, zéér hoge lichtechtheid, stevigheid en glans, zo stelt Interfloor verder.

 

De hoogwaardige door-en-door geverfde SDN garens zijn bleekmiddelbestendig en daardoor easy to clean omdat ze bestand zijn tegen agressieve reinigingsmiddelen. Samen met een uitstekende vlekweerstand en vuilbestendigheid zijn de SDN-projectkwaliteiten ook aanbevolen in de sector van de gezondheidszorg. De vloerbedekking is geschikt voor de meest intensieve en commerciële interieurtoepassingen. Van luxe gangen in hotels tot verzorgingscentra en van druk kantoor tot werkkamer aan huis.

 

Net als alle andere Interfloor tapijten is deze vloerbedekking kamerbreed op vier meter. Vanaf 50m² is deze kwaliteit ook verkrijgbaar in tapijttegels. Samen met andere Interfloor kwaliteiten die ook in tegels verkrijgbaar zijn kunnen prachtige combinaties gemaakt worden.Links

www.interfloor.nl

Tags

nieuws, interieur, tapijt, karpetten, kamerbreed, tapijttegels, rollen, garens, besparing, milieu, nieuw, collectie, kleuren, ingetogen, pittig, sdngarens, kleurnuances, mixen, samenstellen, commercieel, intensief, consument, #interfloor, #econyl, #globe, #sdngaren

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden