Interfloor in verwachting

Dinsdag 23 april 2019

Zo kort na pasen legt Interfloor nog wat eieren en verwacht binnenkort de nieuwe vinylvloer kwaliteiten Urban Project en het nieuwe Sirius Project-SDN-tapijt te introduceren.
Interfloor in verwachting
Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting

De vinylvloerbedekking Urban Project bestaat uit twee onderdelen: Wood en Stone (foto 1 en 2). Hier is alvast de brochure online te bekijken.

De Urban Wood is een collectie met zeer grote vloerdelen zonder duidelijke patroonherhaling dankzij de ‘Digital Print Technology’: hoge kleurdefinitie, opvallend realistische houtnerven en geschikt voor intensief gebruik. Deze printtechnologie is volgens de grossier uit Zwartsluis zeer energie-efficiënt en heeft een minimale impact op het milieu en is 100% recyclebaar en 100% phthalate vrij.
 
Urban Stone is geïnspireerd op robuust verouderd beton en haakt in op de trend van steeds grotere tegels, dit zonder zichtbare patroonherhaling. Zowel de Wood als de Stone zullen in vijf kleurstellingen (foto 3) verkrijgbaar zijn.

Ook is er een nieuwe tapijtkwaliteit bij Interfloor op komst: Sirius-SDN (foto 4). Het betreft een herlancering van de inmiddels al decennia lange succesvolle kwaliteit kwaliteit Sirius Project maar dan voorzien van duurzaam Solution Dyed Nylon. Deze polyamide garens geproduceerd op een Cross-Over-Cut (C.O.C.) tuftmachine met een extra verfijnde 1/10e deling geeft dit tapijt een intense pooldichtheid. Sirius Project-SDN is de nieuwe standaard in C.O.C. projecttapijt. Met de hoogste gebruiksklasse 33 volgens Europeese Norm 1307. Het tapijt zal in veertien kleuren leverbaar zijn.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-stone-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-wood-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-tapijt/?product=sirius-project-sdn-verwacht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #siriussdn, #urbanwood, #urbanstone, #urbanproject

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden