Interfloor in verwachting

Dinsdag 23 april 2019

Zo kort na pasen legt Interfloor nog wat eieren en verwacht binnenkort de nieuwe vinylvloer kwaliteiten Urban Project en het nieuwe Sirius Project-SDN-tapijt te introduceren.
Interfloor in verwachting
Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting

De vinylvloerbedekking Urban Project bestaat uit twee onderdelen: Wood en Stone (foto 1 en 2). Hier is alvast de brochure online te bekijken.

De Urban Wood is een collectie met zeer grote vloerdelen zonder duidelijke patroonherhaling dankzij de ‘Digital Print Technology’: hoge kleurdefinitie, opvallend realistische houtnerven en geschikt voor intensief gebruik. Deze printtechnologie is volgens de grossier uit Zwartsluis zeer energie-efficiënt en heeft een minimale impact op het milieu en is 100% recyclebaar en 100% phthalate vrij.
 
Urban Stone is geïnspireerd op robuust verouderd beton en haakt in op de trend van steeds grotere tegels, dit zonder zichtbare patroonherhaling. Zowel de Wood als de Stone zullen in vijf kleurstellingen (foto 3) verkrijgbaar zijn.

Ook is er een nieuwe tapijtkwaliteit bij Interfloor op komst: Sirius-SDN (foto 4). Het betreft een herlancering van de inmiddels al decennia lange succesvolle kwaliteit kwaliteit Sirius Project maar dan voorzien van duurzaam Solution Dyed Nylon. Deze polyamide garens geproduceerd op een Cross-Over-Cut (C.O.C.) tuftmachine met een extra verfijnde 1/10e deling geeft dit tapijt een intense pooldichtheid. Sirius Project-SDN is de nieuwe standaard in C.O.C. projecttapijt. Met de hoogste gebruiksklasse 33 volgens Europeese Norm 1307. Het tapijt zal in veertien kleuren leverbaar zijn.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-stone-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-wood-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-tapijt/?product=sirius-project-sdn-verwacht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #siriussdn, #urbanwood, #urbanstone, #urbanproject

Gerelateerd nieuws
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden