Interfloor in verwachting

Dinsdag 23 april 2019

Zo kort na pasen legt Interfloor nog wat eieren en verwacht binnenkort de nieuwe vinylvloer kwaliteiten Urban Project en het nieuwe Sirius Project-SDN-tapijt te introduceren.
Interfloor in verwachting
Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting

De vinylvloerbedekking Urban Project bestaat uit twee onderdelen: Wood en Stone (foto 1 en 2). Hier is alvast de brochure online te bekijken.

De Urban Wood is een collectie met zeer grote vloerdelen zonder duidelijke patroonherhaling dankzij de ‘Digital Print Technology’: hoge kleurdefinitie, opvallend realistische houtnerven en geschikt voor intensief gebruik. Deze printtechnologie is volgens de grossier uit Zwartsluis zeer energie-efficiënt en heeft een minimale impact op het milieu en is 100% recyclebaar en 100% phthalate vrij.
 
Urban Stone is geïnspireerd op robuust verouderd beton en haakt in op de trend van steeds grotere tegels, dit zonder zichtbare patroonherhaling. Zowel de Wood als de Stone zullen in vijf kleurstellingen (foto 3) verkrijgbaar zijn.

Ook is er een nieuwe tapijtkwaliteit bij Interfloor op komst: Sirius-SDN (foto 4). Het betreft een herlancering van de inmiddels al decennia lange succesvolle kwaliteit kwaliteit Sirius Project maar dan voorzien van duurzaam Solution Dyed Nylon. Deze polyamide garens geproduceerd op een Cross-Over-Cut (C.O.C.) tuftmachine met een extra verfijnde 1/10e deling geeft dit tapijt een intense pooldichtheid. Sirius Project-SDN is de nieuwe standaard in C.O.C. projecttapijt. Met de hoogste gebruiksklasse 33 volgens Europeese Norm 1307. Het tapijt zal in veertien kleuren leverbaar zijn.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-stone-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-wood-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-tapijt/?product=sirius-project-sdn-verwacht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #siriussdn, #urbanwood, #urbanstone, #urbanproject

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden