Interfloor in verwachting

Dinsdag 23 april 2019

Zo kort na pasen legt Interfloor nog wat eieren en verwacht binnenkort de nieuwe vinylvloer kwaliteiten Urban Project en het nieuwe Sirius Project-SDN-tapijt te introduceren.
Interfloor in verwachting
Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting Interfloor in verwachting

De vinylvloerbedekking Urban Project bestaat uit twee onderdelen: Wood en Stone (foto 1 en 2). Hier is alvast de brochure online te bekijken.

De Urban Wood is een collectie met zeer grote vloerdelen zonder duidelijke patroonherhaling dankzij de ‘Digital Print Technology’: hoge kleurdefinitie, opvallend realistische houtnerven en geschikt voor intensief gebruik. Deze printtechnologie is volgens de grossier uit Zwartsluis zeer energie-efficiënt en heeft een minimale impact op het milieu en is 100% recyclebaar en 100% phthalate vrij.
 
Urban Stone is geïnspireerd op robuust verouderd beton en haakt in op de trend van steeds grotere tegels, dit zonder zichtbare patroonherhaling. Zowel de Wood als de Stone zullen in vijf kleurstellingen (foto 3) verkrijgbaar zijn.

Ook is er een nieuwe tapijtkwaliteit bij Interfloor op komst: Sirius-SDN (foto 4). Het betreft een herlancering van de inmiddels al decennia lange succesvolle kwaliteit kwaliteit Sirius Project maar dan voorzien van duurzaam Solution Dyed Nylon. Deze polyamide garens geproduceerd op een Cross-Over-Cut (C.O.C.) tuftmachine met een extra verfijnde 1/10e deling geeft dit tapijt een intense pooldichtheid. Sirius Project-SDN is de nieuwe standaard in C.O.C. projecttapijt. Met de hoogste gebruiksklasse 33 volgens Europeese Norm 1307. Het tapijt zal in veertien kleuren leverbaar zijn.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-stone-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=urban-wood-project-verwacht
www.interfloor.nl/collectie-tapijt/?product=sirius-project-sdn-verwacht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #siriussdn, #urbanwood, #urbanstone, #urbanproject

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden