Incoda succesvol verlopen

Donderdag 16 september 2021

De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
Incoda succesvol verlopen
Incoda succesvol verlopen Incoda succesvol verlopen

De afgelopen editie van Interieur Collectie Dagen (Incoda) op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen. Dat laat beursorganisator Easyfairs op de eerste dag na Incoda weten. 'Iedereen was er weer aan toe om elkaar face-to-face te ontmoeten en collecties live te ervaren. Ook kregen we veel positieve reacties op ons programma dat bestond uit meer inspiratie, masterclasses en demonstraties dan ooit tevoren. Wij willen heel graag van deze mogelijkheid gebruik maken om alle exposanten en bezoekers te bedanken voor drie fantastische beursdagen. Op naar 2022!,' zegt Mascha de Bruin namens de organisatie.

 

In totaal 4.360 interieurprofessionals bezochten Incoda 2021. De Bruin: 'Dat zijn minder bezoekers dan we gewend zijn, maar dat is ook wel te verklaren. Iedereen moet weer stapsgewijs wennen aan het feit dat vakevenementen zoals Incoda weer plaatsvinden. Desondanks zijn we heel tevreden met dit aantal bezoekers. Wat we zien, en dat hoorden we ook terug van onze exposanten, is dat de bezoekers dit jaar heel doelgericht de beurs bezochten. Hierdoor was de kwaliteit van de bezoeker erg hoog en hebben onze exposanten een goede beurs beleefd. Ook was het mooi om te zien dat exposanten elkaar ook onderling opzochten, ze hadden elkaar gemist. In totaal waren er ruim 100 deelnemers op de beurs met een diversiteit aan segmenten.'

 

Naast de beursvloer met meer dan 100 deelnemers en dubbel zoveel merken, was er een omvangrijk programma. Bijna alle masterclasses waren druk bezocht en onder andere verzorgd door B&C Raamdecoratie, Inretail, trendanalist Niek De Prest, Retailtheater/BNS Crisp, Rigo Verffabriek en Slimmer Wonen. Er werd voor het eerst een trendpresentatie gegeven in samenwerking met stylist Yvonne Teijgeman. Ook vonden er twee kampioenschappen plaats: het NK Parketleggen (NKP) en het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP). De grote winnaars van het NKP waren Sander Verbruggen, Jasper Hoogervorst en Nick Janssen en voor NKWP waren dit Anco Rijstenbil en Kay Winters. Verder werd er voor de (meubel)stoffering een innovatiespot en een stoffeerderspodium neergezet met de projecten van Anymals/Studio Stelt, Daisy Buijs Studio, Dego Stofferingen en Kleur en Stof.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.easyfairs.nl
www.easyfairs.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #parketpaviljoen, #NKWP, #NKparketleggen, #hmcollege, #ocsinteriors, #inretail, #bvp, #platformparketbranche, #ppb, #brelhome, #bibzonwering, #dutchinteriorgroup, #byzon, #topstairs, #delightblinds, #toppoint, #inretail, #nkp, #nkwp, #interieurvakman

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden